Τα νέα των μελών μας

HAPCO: Επίσκεψη γνωριμίας μελών του HAPCO στην περιοχή της Ουρανούπολης

Μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με τις φυσικές/πολιτιστικές ομορφιές και τις συνεδριακές υποδομές της Ουρανούπολης είχαν τα μέλη του HAPCO, που αποδέχτηκαν σχετική πρόσκληση ξενάγησης από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω περιοχής για το χρονικό διάστημα 23-25 Απριλίου 2010.

Το πρόγραμμα, που περιελάμβανε επίσκεψη στα ξενοδοχεία EXCELSIOR, EAGLE’S PALACE HOTEL & SPA, HOTEL ΧΕΝΙΑ, ALEXANDROS PALACE & SUITES, THEOXENIA, ARISTOTLE HOTEL & SPA, SKITES BUNGALOWS, στον ξενώνα ΟΙΚΙΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, όπως επίσης και στο Κτήμα Claudia Παπαγιάννη, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πλήρες, παρέχοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες αφενός να ενημερωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις συνεδριακές δυνατότητες της περιοχής και αφετέρου να επισκεφθούν ιστορικές περιοχές όπως τα αρχαία Στάγειρα, την Ολυμπιάδα και την Αρναία, αλλά και να απολαύσουν το θέαμα των μοναστηριών της Αθωνικής Πολιτείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και τα Μέλη του HAPCO ευχαριστούν θερμά για την πρόσκληση τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω περιοχής και συγκεκριμένα την κα Μαρία Ι. Πάππα, Συντονίστρια του Προγράμματος Προβολής, όπως επίσης και την οικογένεια Τορνιβούκα για την φιλοξενία των μελών HAPCO στο ξενοδοχείο EAGLE’S PALACE HOTEL & SPA.

Ευχόμενοι κάθε επιτυχία στους στόχους του Οργανισμού, το Δ.Σ. και τα μέλη του HAPCO δηλώνουν αρωγοί σε κάθε δράση, που στόχο έχει την προώθηση και προβολή των συνεδριακών δυνατοτήτων της χώρας μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο