Τα νέα των μελών μας

HAPCO: 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το συνεδριακό τουρισμό – «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά»

Μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη το 2009, ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συνεχίζει δυναμικά το έργο του, ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά». Το συνέδριο έχει προγραμματισθεί για τις 4-5 Μαρτίου 2010 και θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Αίθουσα Ιφιγένεια).

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, που καλύπτουν τις τάσεις και τις ανησυχίες της ελληνικής και διεθνούς συνεδριακής αγοράς, όπως βεβαίως και τα καθιερωμένα πλέον workshops, που αποτελούν κάθε χρόνο, αποτελεσματική «πλατφόρμα διαλόγου» μεταξύ ομιλητών και συνέδρων.

Εξέχουσες προσωπικότητες του επαγγελματικού και συνεδριακού τουριστικού τομέα, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από χώρες του εξωτερικού, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και να μεταφέρουν στους συνέδρους τις εμπειρίες και τις πρακτικές τους. Το 2009 ήταν αναμφισβήτητα μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η παγκόσμια τουριστική και κατ’ επέκταση συνεδριακή αγορά υπέστη μεγάλες και σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ως εκ τούτου, οι πολιτικές, που ακολούθησαν οι ηγέτιδες χώρες του παγκόσμιου συνεδριακού τουρισμού, κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση και για τη διαχείριση αλλαγών στην ελληνική συνεδριακή αγορά, ώστε το 2010 να αποτελέσει μια καλή χρονιά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι τις εργασίες του Συνεδρίου, όπως επίσης και το Επίσημο Δείπνο – Gala του, τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και τουριστικής ηγεσίας, φορείς του τουρισμού και του πολιτισμού, διακεκριμένοι καθηγητές και επιστήμονες, εκπρόσωποι Τύπου, όπως βεβαίως σύνεδροι και ομιλητές του Συνεδρίου.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ WORKSHOPS 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ HAPCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

1η Θεματική ενότητα
«Θεσμικές εξελίξεις στη διοργάνωση συνεδρίων»

2η Θεματική Ενότητα
«Συγχωνεύσεις & Εξαγορές στη συνεδριακή αγορά: Διεθνής και ελληνική εμπειρία»

3η Θεματική Ενότητα
«Το σύγχρονο Marketing στο συνεδριακό τουρισμό»

4η Θεματική Ενότητα
«Περιβαλλοντική Διαχείριση στη διοργάνωση συνεδρίων»

5η Θεματική Ενότητα
«Τουριστική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στην Ελλάδα: Ιδιαιτερότητες, Αντινομίες και Προοπτικές»

6η Θεματική Ενότητα
Λήξη εργασιών συνεδρίου – Συμπεράσματα

1ο Workshop
«Τεχνολογία και Web-Marketing»

2ο Workshop
«Κοινές Προμήθειες και στρατηγικές μείωσης κόστους»

Για περισσότερες πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον HAPCO στο τηλέφωνο 210 – 7256541-3 ή με email: hapco@hapco.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο