Τα νέα των μελών μας

Hapco: 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο & Workshops για το συνεδριακό τουρισμό: «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά»

Μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη διοργάνωση του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό στη Θεσσαλονίκη το 2009, ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) συνεχίζει δυναμικά το έργο του, ανακοινώνοντας την πραγματοποίηση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με θέμα «Διαχείριση αλλαγών στη συνεδριακή αγορά». Το συνέδριο έχει προγραμματισθεί για τις 4-5 Μαρτίου 2010 και θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, που καλύπτουν τις τάσεις και τις ανησυχίες της ελληνικής και διεθνούς συνεδριακής αγοράς, όπως βεβαίως και τα καθιερωμένα πλέον workshops, που αποτελούν κάθε χρόνο, αποτελεσματική «πλατφόρμα διαλόγου» μεταξύ ομιλητών και συνέδρων. Η τελική μορφή του προγράμματος βρίσκεται αυτή την περίοδο υπό διαμόρφωση από την Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί από τον HAPCO.

Εξέχουσες προσωπικότητες του επαγγελματικού και συνεδριακού τουριστικού τομέα, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από χώρες του εξωτερικού, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO, προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους και να μεταφέρουν στους συνέδρους τις εμπειρίες και τις πρακτικές τους. Το 2009 ήταν αναμφισβήτητα μια δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η παγκόσμια τουριστική και κατ’ επέκταση συνεδριακή αγορά υπέστη μεγάλες και σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Ως εκ τούτου, οι πολιτικές, που ακολούθησαν οι ηγέτιδες χώρες του παγκόσμιου συνεδριακού τουρισμού, κάλλιστα μπορούν να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση και για τη διαχείριση αλλαγών στην ελληνική συνεδριακή αγορά, ώστε το 2010 να αποτελέσει μια καλή χρονιά.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ό,τι τις εργασίες του Συνεδρίου, όπως επίσης και το Επίσημο Δείπνο – Gala του, τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής και τουριστικής ηγεσίας, φορείς του τουρισμού και του πολιτισμού, διακεκριμένοι καθηγητές και επιστήμονες, εκπρόσωποι Τύπου, όπως βεβαίως σύνεδροι και ομιλητές του Συνεδρίου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο