Τα νέα των μελών μας

GTP – International Publications LTD: Among the Strongest Companies in Greece

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι με βάση το ICAP Rating Score, η εταιρία μας «International Publications LTD» c/o Greek Travel Pages (GTP) εντάχθηκε στην κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE». Η διάκριση αυτή διευκολύνει σημαντικά τις συναλλαγές της εταιρίας εντός και εκτός Ελλάδας, δεδομένου ότι την κατατάσσει στην ομάδα εταιριών με πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (rating scores) της ICAP Group. Η ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα “Strongest Companies in Greece” έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

H κ. Μαρία Θεοφανοπούλου, Διαχειρίστρια της International Publications LTD. και εκδότρια του Greek Travel Pages (GTP), δήλωσε σχετικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την τουριστική αγορά που υποστηρίζει το έργο του GTP εδώ και 36 χρόνια. Χωρίς αυτή την υποστήριξη δεν θα μπορούσαμε να συντηρήσουμε τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων που υπάρχει σήμερα και καλύπτει όλο το φάσμα του Ελληνικού τουρισμού. Εύχομαι η νέα χρονιά να σημάνει την αρχή της ανάκαμψης και την ανάδειξη νέων ιδεών και πρακτικών στον τουρισμό, οι οποίες θα επαναφέρουν τον κλάδο σε πορεία ανάπτυξης.»

               
Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο