Τα νέα των μελών μας

GTouch Catering Specialists: Η GTouch Catering Specialists στα Γαστρονομικά Βραβεία FNL Best Resta

 

 undefined

Σε μία λαμπρή τελετή και σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρώτων FNL Best Restaurant Awards 2016 by Volvo. Πρόκειται για μία νέα σειρά βραβείων υψηλής γαστρονομίας, σε ετήσια βάση, που στόχο έχουν την ανάδειξη και επιβράβευση της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής, την οποία παρουσίασε η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη, έγινε στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, χαρίζοντας την λάμψη πολλών αστεριών στα 104 καλύτερα εστιατόρια.

Μια εξαιρετική βραδιά γαστρονομίας, στην οποία η G-Touch Catering Specialists συμμετείχε στην διοργάνωση του απολαυστικού Food Party σε συνεργασία με τέσσερις από τους καλύτερους Έλληνες σεφ, τον Μιχάλη Νουρλόγλου, τον Γιώργο Βενιέρη, τον Ηλία Σκουλά & τον Δημήτρη Χρονόπουλο, οι οποίοι δημιούργησαν ένα μενού με μικρά πιάτα και finger food, ειδικά σχεδιασμένα για να συναρπάσουν τους παρευρισκομένους.  

undefined

Συγκεκριμένα 4 food corners στήθηκαν, το κάθε ένα με την επιμέλεια ενός βραβευμένου σεφ: στο Moet & Chandon Gourmet Spot ο Μιχάλης Νουρλόγλου δημιούργησε πιάτα για την σαμπάνια, στο World Class Drinks Asian & Cocktails Corner ο Γιώργος Βενιέρης συνδύασε τις δημιουργίες του με κοκτέιλ, στο Kaiser Comfort Zone ο Ηλίας Σκουλάς μας ταξίδεψε με streetfood από όλο τον κόσμο και μπίρα, ενώ στο Nespresso Sweet Spot ο Δημήτρης Χρονόπουλος μας γλύκανε συνοδεία των νέων ποικιλιών της Nespresso για τα γαστρονομικά εστιατόρια.  

Η G-Touch Catering Specialists με την μακροχρόνια εμπειρία της στον χώρο και την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, δημιούργησε την υποδομή ώστε να γίνει πραγματικότητα αυτό το πολύπλοκο γαστρονομικό εγχείρημα, συμμετέχοντας ενεργά στην πρώτη διοργάνωση των FNL Best Restaurant Awards 2016 by Volvo, των βραβείων που κατάφεραν να δώσουν ξεκάθαρα το στίγμα της νέας εποχής στην αξιολόγηση της Ελληνικής εστιατορικής σκηνής.  

undefined

Η εταιρία G-Touch Catering Specialists, ιδρύθηκε από τον κο Ευάγγελο Γιαννουκλίδη και δραστηριοποιείται στο χώρο της γεύσης και της εστίασης από το 2004 και από τις αρχές του 2006 στεγάζεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Παιανία.

undefined

Η G-Τouch Catering Specialists χαρακτηρίζεται από κορυφαία τεχνογνωσία, υψηλή αισθητική, πολυετή εμπειρία του προσωπικού της και κυρίως από  συνεχή προσπάθεια για την ποιότητα και την τελειότητα. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο