Τα νέα των μελών μας

Grecotel Pallas Athena: Στο Grecotel Pallas Athena λαμπερά εγκαίνια Έκθεσης ζωγραφικής

 

undefined

 

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου η Έκθεση ζωγραφικής Inception του Teodosio Sectio Aurea με έργα ιδιαίτερα και πρωτότυπα, όσο και τα υλικά που χρησιμοποιεί από μέταλλο και σύρμα μέχρι ακρυλικό, ασήμι και πλαστικό. Η αίθουσα γεμίζει από αισθήσεις, συναισθήματα, κώδικες και αναζητήσεις σε ένα ταξίδι με τα μάτια ανοιχτά.

Αυτοδίδακτος καλλιτέχνης, με την αστείρευτη φαντασία του να ξεδιπλώνεται στους μεγάλους του πίνακες, τα πρωτότυπα γλυπτά του και τις ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές του, όπως το εντυπωσιακό επιδαπέδιο φωτιστικό με smart led εναλλασσόμενο έγχρωμο φωτισμό. Οι τίτλοι των έργων του δηλώνουν εύστοχα την υποκειμενική προσέγγιση του καλλιτέχνη, την εσωτερική του αλήθεια μέσα από το αφηρημένο και το οραματικό στους πίνακές του.

Ικανός γλύπτης, υποτάσσει την ύλη με την φαντασία του, δημιουργώντας μοναδικές γεωμετρικές και μηχανικές καρδιές από σίδηρο, λαμαρίνα, γρανάζια, ηλεκτρόδια και μπίλιες για σφεντόνα. Φωτογραφίες των έργων του δείτε εδώ και πληροφορίες για την Έκθεση εδώ.

undefined

Η ABSOLUT με δύο εξαιρετικά δροσερά κοκτέηλς, τα Absolut Cape Cod και Collins, ήταν ο χορηγός της βραδιάς στο σύγχρονο urban chic περιβάλλον του εστιατορίου και μπαρ του Pallas Athena με θέα στη νεοκλασική πλατεία Κοτζιά στην καρδιά της πόλης.

Inception, Έκθεση Zωγραφικής του Τeodosio Sectio Aurea
Από 8.9.2016 έως 31.12.2016, 08.00 – 22.00 καθημερινά, είσοδος ελεύθερη

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο