Τα νέα των μελών μας

Grecotel Pallas Athena: Art in the heart of Athens

undefined

 

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο χώρο του εστιατορίου & μπαρ του Grecotel Pallas Athena, θα φιλοξενούνται από 18 Ιανουαρίου μέχρι 13 Μαρτίου 2015 τα έργα του Αυστραλού καλλιτέχνη Mathew Halpin με θέμα “Painted Journey”, προσφέροντας χαρούμενη διάθεση με τα έξυπνα θέματα τους, το άπλετο χιούμορ τους και τις πολύχρωμες χρωματικές τους διαβαθμίσεις.

undefined

“Η Ματριόσκα αυτοκτονίας”, έργο του καλλιτέχνη που θα εκτεθεί στο ξενοδοχείο, κοσμεί το εξώφυλλο της Athens Voice, έχοντας επιλεγεί λόγω της συγκυρίας των γεγονότων του Παρισιού. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη και την έκθεση.

Παράλληλα με τα εντυπωσιακά έργα τέχνης που δίνουν την αίσθηση μιας αληθινής gallery, απολαύστε το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου Pallas Athena απολαμβάνοντας εξαίσιες μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του διακεκριμένου Chef της Grecotel Σάκη Τζανέτου και θέα τη νεοκλασσική Πλατεiα Κοτζιά.

undefined

undefined

undefined

“Painted journey” Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής
18/1 -13/3/2015, 08.00 -22.00 καθημερινά
Είσοδος ελεύθερη

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο