Τα νέα των μελών μας

Grecotel Olympia Oasis: Πάσχα στο Grecotel Olympia Oasis

Με μοναδικές εκπλήξεις, δραστηριότητες και προγράμματα για μικρούς και μεγάλους, σας προσκαλούμε σε ένα αυθεντικό ελληνικό Πάσχα στο Olympia Oasis. Σε μια παραμυθένια αμμουδιά μήκους 2 χλμ. στην ωραιότερη ακτή της Πελοποννήσου η Grecotel δημιούργησε ένα πολυτελές συγκρότημα για να ζήσετε ό,τι ονειρεύεστε! Ιδανική λύση για οικογένειες καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται…TA ΠΑΝΤΑ!

Ανάσταση θα κάνετε στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων εντός του ξενοδοχείου και θα δώσετε το φιλί της Αγάπης κάτω από φαντασμαγορικά βεγγαλικά. Τη μέρα της Λαμπρής θα θα φιλευτείτε τσίπουρο δίπλα στις παραδοσιακές σούβλες.  Οι μικροί σας μπόμπιρες θα διασκεδάζουν ανακαλύπτοντας τα Πασχαλινά έθιμα του τόπου μας: Βάψιμο αυγών, στολισμός λαμπάδων και παιχνίδι του “κρυμμένου πασχαλινού αυγού” είναι λίγοι μόνο τρόποι που θα διατηρήσουν το δελτίο της παιδικής διασκέδασης ανέφελο!
Από 104€ all inclusive

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τιμές διαμονής αλλά και τα εορταστικά Πασχαλινά πακέτα παρακαλώ επικοινωνήστε με το Κεντρικό Τμήμα Κρατήσεων: 210 7280404.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο