Τα νέα των μελών μας

Grecotel: Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel και ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας για τη δωρεά μυελού των οστών στην Αλεξανδρούπολη

undefinedundefined

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στηρίζοντας σταθερά το έργο του Συλλόγου ‘Όραμα Ελπίδας’ διοργάνωσε νέα δράση ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εγγραφής νέων εθελοντών σχετικά με την μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων-μυελού των οστών στη βόρειο Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης του κοινού πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 13 έως και 16 Οκτωβρίου 2016 από αντιπροσωπεία του συλλόγου με επικεφαλείς την κα Αικατερίνη Μεταξωτού, καθηγήτρια γενετικής-παιδίατρο και τον κο Στέλιο Γραφάκο, παιδίατρο-αιματολόγο, επιστημονικό διευθυντή του συλλόγου Όραμα Ελπίδας, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών και την προσφορά ελπίδας ζωής σε συνανθρώπους μας, παιδιά και ενήλικες, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Ο Όμιλος, που έχει εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του τη δράση του Συλλόγου ‘Όραμα Ελπίδας’, Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, διέθεσε προσωπικό και υποδομές, ενώ το ίδιο το προσωπικό των ξενοδοχείων Astir Alexandroupolis και Grand Hotel Egnatia που εδράζονται στην Αλεξανδρούπολη συμμετείχε στην προσπάθεια.

undefined

Επειδή ποτέ άλλοτε η ανάγκη για αλληλεγγύη και διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας δεν ήταν τόσο επιτακτική όσο στις μέρες μας, το μήνυμα “Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή” του Συλλόγου ‘Όραμα Ελπίδας’ μιλάει στις καρδιές και τις συνειδήσεις όλων, καθώς η ελπίδα είναι πάντα ένας άνθρωπος που κάνει τη διαφορά, πόσο μάλλον όταν μπορεί να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Σημειώνεται ότι η καμπάνια στην οποία συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλα ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και σώματα Στρατού της περιοχής, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας ταξίδεψαν με την Aegean,  απέδωσε πάνω από 250 εγγραφές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο