Τα νέα των μελών μας

Grecotel: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Βασίλης Μηναδάκης

undefined

Ο κος Βασίλης Μηναδάκης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της Grecotel, της κορυφαίας ελληνικής αλυσίδας ξενοδοχείων του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη

Ο κος Μηναδάκης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα των ξενοδοχείων και του τουριστικού προϊόντος και αποτελεί το πρότυπο manager με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά για τα οποία διακρίνεται ο μεγαλύτερος Όμιλος ξενοδοχείων της χώρας: εγκάρδια φιλοξενία, υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του Ομίλου κος Νίκος Δασκαλαντωνάκης δήλωσε: «o Βασίλης αποτελεί τον ιδανικό άνθρωπο για τη θέση αυτή, καθώς προσωποποιεί τις αξίες και τα ιδανικά του Ομίλου, όχι μόνο επειδή  ζυμώθηκε με αυτά από το ξεκίνημά μας, αλλά γιατί και ο ίδιος σηματοδότησε με την πορεία του την κορυφαία λειτουργία των ξενοδοχείων της Grecotel». 

Ο κος Μηναδάκης συμπληρώνει 40 χρόνια αδιάλειπτης εργασίας στον Όμιλο, κατέχοντας μεταξύ άλλων, τη θέση Γενικού Διευθυντή στα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία, όπως το Mykonos Blu Grecotel Exclusive Resort, το King George– περήφανο μέλος των Leading Luxury Hotel of the World, το Amirandes Grecotel Exclusive Resort και βέβαια το δημοφιλές Creta Palace Grecotel Luxury Resort.

undefined

Ο ίδιος προσθέτει: «ο Όμιλος αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ξενοδοχειακή αλυσίδα στη χώρα μας με ταυτόχρονη παγκόσμια αναγνώριση εξαιτίας της συνδρομής και της συμπαράστασης των προσπαθειών όλων των ανθρώπων της Grecotel».

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που θα ηγηθώ αυτής της εξαιρετικής ομάδας ανθρώπων και θα συνεχίσω να εργάζομαι μαζί τους ώστε να βελτιώσουμε περαιτέρω τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες μας, προσφέροντας εγκάρδια ελληνική φιλοξενία και μοναδική εμπειρία διακοπών στον επισκέπτη.»

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας αποχωρίζεται με ιδιαίτερη συγκίνηση τον κο Γιώργο Καράτζια, μέχρι πρόσφατα Γενικό Διευθυντή της Grecotel και επί τέσσερις δεκαετίες συνεργάτη και σημαντικότατο στέλεχος του Ομίλου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο