Τα νέα των μελών μας

Grecotel: Νέο Υψηλής Αισθητικής περίπτερο της AgrecoFarms στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

undefined

undefined

 

Τα μοναδικής ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα της σε μια από τις υψηλότερης αισθητικής γωνιές των ελληνικών αεροδρομίων παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι η AgrecoFarm sστο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης. Το νεότευκτο ξεχωριστής αισθητικής περίπτερο όπου διατίθενται τα φημισμένα εκλεκτά κρητικά προϊόντα, προς τέρψη των ματιών και της γεύσης, συνδυάζει την παράδοση με την εξέλιξη. 

Οι επισκέπτες επιλέγουν τα λαχταριστά εδέσματα, ποτά, το λάδι και το μέλι της φάρμας Agreco Farms βλέποντας ταυτόχρονα όλη τη διαδικασία παραγωγής τους στο ενσωματωμένο στο περίπτερο videowall και τα παραλαμβάνουν σε κομψές συσκευασίες, προορισμένες για ίδια χρήση ή για δώρο. Τα αναφερόμενα προϊόντα αποτελούν σήμερα Best-sellers στα καταστήματα Duty Free των ελληνικών αεροδρομίων, ενώ έχουν επιλεγεί αυστηρά από τοπικούς εξειδικευμένους παραγωγούς εμπλουτίζοντας την γκάμα ποιοτικών προϊόντων της φάρμας. 

Το Καλιτσούνι, το Λυχναράκι, το Ξεροτήγανο και όλα τα προϊόντα της Agreco Farms, έχουν επάξια αποκληθεί «πρεσβευτές» τόσο της κρητικής όσο και της ελληνικής γαστρονομίας και ζαχαροπλαστικής. Με δεδομένο ότι από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ταξιδεύουν ετησίως πλέον των 4 εκατ. επισκεπτών, τα αναφερόμενα γλυκίσματα, που έρχονται από τα βάθη της κρητικής παράδοσης, αποτελούν το πιο γλυκό σουβενίρ για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες. 

undefined

Επισημαίνεται ότι ο Οίκος Ελληνικών αγαθών Agreco Farms εδρεύοντας στην καρδιά της Κρήτης έχει το πλεονέκτημα της παραγωγής αγνών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και της αποστολής τους σε κοινό με αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα και τα προϊόντα μεσογειακής διατροφής, καθώς η αξία και σημασία της μεσογειακής δίαιτας αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς. 

Υπενθυμίζεται ότι η Grecotel και ο ιδρυτής της κ. Νίκος Δασκαλαντωνάκης, ήταν οι πρωτεργάτες στη σύνδεση του ξενοδοχείου με την τοπική αγροτική παραγωγή και τη συμβολαιακή γεωργία, ενώ τα ξενοδοχεία της στο Ρέθυμνο αποτέλεσαν ήδη από το 1990 υπόδειγμα εφαρμογής περιβαλλοντικής πολιτικής. 

Στη βιολογική φάρμα 40 στρεμμάτων της Grecotel που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο, αναβιώνουν με μοναδικό τρόπο οι παραδοσιακές μέθοδοι των προγόνων μας στην Κρήτη και παράγονται χωρίς τη χρήση χημικών και φυτοφαρμάκων τα περίφημα προϊόντα του νησιού, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της διεθνώς αναγνωρισμένης για τα ευεργετικά οφέλη της, Κρητικής Διατροφής.

Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοποριακής προσπάθειας της Agreco Farms είναι η πολύτιμη συλλογή από γαστρονομικά προϊόντα που αναδεικνύουν τον πλούτο και την αφθονία της κρητικής γης, καθώς και σειρά από ελληνικά προϊόντα μπάνιου και σώματος, εμπνευσμένα από τη μυθική φύση της Κρήτης.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο