Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Προσφορά αγάπης από τη Grecotel

 

undefined

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσέφερε μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ το μεσημεριανό φαγητό στο Κέντρο Εκπαίδευσης, Στήριξης & Φροντίδας του Παιδιού της ΚΙΒΩΤΟΥ του Κόσμου την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena ετοίμασε ειδικά για την περίσταση το μεσημεριανό και το επιδόρπιο για 400 παιδιά που απασχολούνται στο συγκεκριμένο κέντρο της ΚΙΒΩΤΟΥ συμμετέχοντας σε πλήθος προγραμμάτων για την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγησή τους.  Προσωπικό της Grecotel έφαγε μαζί τους και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους παιδαγωγούς τους.

Ο κος Ιωάννης Τσίχλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Grecotel, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “η χαρά και η ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που υποστηρίζουμε αποτελεί για όλους εμάς τους εργαζομένους του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel το καλύτερο δώρο, καθώς βοηθάμε στη διατήρηση της κοινωνικής αλυσίδας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε”.

Το ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που καταπολεμά τη σπατάλη του περισσευούμενου φαγητού και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού. Από την ίδρυσή του στην Αθήνα το 1998 από τον  ιερέα, πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου δραστηριοποιείται και απευθύνεται κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά είτε από μονογονεϊκές οικογένειες είτε χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη.

 undefined

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο