Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Μοναδικές Καλοκαιρινές Προσφορές 2013

grecotelΉλιος και θάλασσα, βουτιές, χάδια κι αγκαλιές, χορός στην άµµο µέχρι το ξηµέρωµα, γεύσεις, χρώµατα και αρώµατα από την Ελλάδα, έτσι όπως µας αρέσει! Με αποκλειστικές προσφορές από καρδιάς καθώς και μοναδικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, σας προσκαλούμε να ζήσετε ό,τι ονειρεύεστε στις διακοπές σας στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας… στη Μύκονο, την Κέρκυρα, την Κω, στο Σούνιο, στην Πελοπόννησο, στην Αλεξανδρούπολη, τη Ρόδο, τη Κρήτη & τη Χαλκιδική επιλέγοντας παραδοσιακά… τη φιλοξενία με την υπογραφή των ανθρώπων της Grecotel!

 

amirandes

Με την φράση Hello Beach! υποδεχόμαστε το φετινό καλοκαίρι και σας  παρουσιάζουμε μοναδικές προσφορές απόδρασης:

• Δωρεάν διαμονή για τα παιδιά • all-inclusive ξενοδοχεία  για ονειρεμένες οικογενειακές διακοπές και επειδή στη Grecotel αγαπάμε το φαγητό επωφεληθείτε από τις • προνομιακές τιμές διατροφής & τα δωρεάν πακέτα ημιδιατροφής • και δωρεάν διανυκτερεύσεις!

Και για τα παιδιά;ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Σε κάθε απίθανο ξενοδοχείο Grecotel τα παιδιά θα βρουν το δικό τους βασίλειο, ένα φανταστικό παιχνιδότοπο Grecoland με Δωρεάν παιχνίδια περιπέτειας & Νέες δραστηριότητες για το φετινό καλοκαίρι! Στα Tasty Corner των ξενοδοχείων οι μικροί μπόμπιρες απολαμβάνουν Δωρεάν ολόφρεσκα γεύµατα ενώ ο GrecoBaby εξοπλισμός δίνει τη λύση στις οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρότερα παιδιά.

 

grecotel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο