Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Λαμπερό πάρτυ για τα 40 χρόνια της Grecotel

undefined

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel έκλεισε 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας και γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτυ την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Pallas Athena, με οικοδεσπότη τον νέο Γενικό Διευθυντή, κο Βασίλη Μηναδάκη και πολυάριθμους καλεσμένους από εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

undefined

Ο κος Μηναδάκης έκανε μία σύντομη ανασκόπηση στην ιστορία των 40 χρόνων του Ομίλου, στα αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς και στους πολυεπίπεδους στόχους που έχουν τεθεί για το 2016. Επίσης πρόβλεψε ότι: «σύμφωνα με τις ενδείξεις των κρατήσεων και λόγω των ειδικών γεωπολιτικών συνθηκών, τα μηνύματα για τη νέα χρονιά θα είναι αισιόδοξα».

Συνέχισε αναφέροντας ότι: «θα συνεχιστεί το πρόγραμμα ανακαινίσεων των ξενοδοχείων, θα ολοκληρωθεί η επένδυση στην ανανέωση των συστημάτων, των υποδομών και στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο θα προστεθεί στην αλυσίδα της Grecotel, στην καρδιά της Αθήνας, κάτω από την Ακρόπολη».

Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς περιλάμβανε το λανσάρισμα του νέου βίντεο του Amirandes Grecotel Exclusive Resort στην Κρήτη με μία μοναδική χορογραφία που παρουσιάστηκε ζωντανά από διακεκριμένους  χορευτές εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Μετά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για 40 τυχερούς ακολούθησε κλήρωση με μοναδικά δώρα που περιλάμβαναν διαμονές, γεύματα σε εστιατόρια & θεραπείες spa στα πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου, καθώς και προϊόντα από τη βραβευμένη παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο με βιολογικές καλλιέργειες.

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο