Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Η Grecotel μεγάλος χορηγός στο 2ο Crete Ladies Open

 

Η Grecotel, ο κορυφαίος Ελληνικός Όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων, διοργανώνει το 2ο  Crete Ladies Open, το οποίο θα διεξαχθεί στο Crete Golf Club από τις 22 έως τις 26 Οκτωβρίου 2013.

86 κορυφαίες επαγγελματίες παίκτριες του γκολφ θα αγωνιστούν για τρεις ημέρες, παίζοντας συνολικά 54 τρύπες στον αγώνα του Grecotel Amirandes Ladies Open και θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των €27.500.

Οι προσκεκλημένοι της Grecotel θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν στον αγώνα Pro-AM στις 23 Οκτωβρίου. Οι παίκτες θα απολαύσουν την φιλοξενία του 5* Amirandes Grecotel Exclusive Resort στην Κρήτη, όπου και θα λάβουν χώρα οι επίσημες εκδηλώσεις.

 «Με τα χρόνια έχουμε διαπιστώσει πως πολλοί από τους καλεσμένους μας είναι γκολφέρ και για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε τις δικές μας Ακαδημίες γκολφ στα ξενοδοχεία Amirandes και Creta Palace στην Κρήτη» επισημαίνει ο κ. Γεώργιος Καράτζιας, Γενικός Διευθυντής της Grecotel A.E. «Είναι τιμή μας να είμαστε οι μεγάλοι χορηγοί αυτού του αγώνα, ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε νεαρές παίκτριες του γκολφ να επισκεφτούν την Κρήτη και να βιώσουν την φιλοξενία μας. Ως μέτοχοι του Crete Golf Club, υποστηρίζουμε την προώθηση της Κρήτης ως προορισμό που συνδυάζει ιδανικά τις διακοπές με το γκολφ».

Σημειώνεται ότι το Ladies European Tour Access Series διοργανώνει συνολικά 14 αγώνες το 2013 και το Grecotel Amirandes Ladies Open θα είναι ο 13ος της χρονιάς. Στο τέλος της σεζόν, οι πρώτες πέντε παίκτριες στην κατάταξη του Access Series λαμβάνουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Ladies European Tour για το έτος 2014.

Φωτογραφίες του Amirandes Grecotel Exclusive Resort είναι διαθέσιμες στο www.grecotel.com/medialibrary.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο