Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Χρυσή διάκριση για τον Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel

 

 

Μια ακόμα διάκριση, σε ελληνικό έδαφος αυτή τη φορά, απονεμήθηκε στη Grecotel, που απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για το “Στρατηγικό σχέδιο ενσωμάτωσης της Κρητικής διατροφής και των Κρητικών Παραδοσιακών Προϊόντων στο επισιτιστικό της πρόγραμμα” και συγκεκριμένα στην εφαρμογή του στο πολυβραβευμένο πολυτελές Grecotel Creta Palace στο Ρέθυμνο Κρήτης. 

Επίσης το Aργυρό Βραβείο για το  “Καινοτόμο concept εστιατορίουαπέσπασε η Grecotel για  την Παραδοσιακή φάρμα Agreco στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Επιπλέον Αργυρό Βραβείο απέσπασε η Grecotel για την Online καμπάνια της με τη συνεργαζόμενη εταιρεία Globe One.

Σύσσωμη η ελληνική αγορά Τουρισμού παρευρέθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου 2014 στην τελετή απονομής των Tourism Awards 2014, όπου βραβεύθηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού.

Σημειώνεται ότι τα Tourism Awards 2014 διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του ΕΟΤ από την εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, ενώ η επιλογή των νικητών προήλθε από την κατάθεση κλειστών φακέλων σε επιτροπή η οποία απαρτιζόταν από σημαντικότατες προσωπικότητες στον τομέα του Τουρισμού.

Για τον  Όμιλο Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel τα βραβεία παρέλαβαν ο κος Δημήτρης Καλαϊτζιδάκης, Operations Director και ο κος Γιάννης Τσίχλης Marketing Director.

Υπενθυμίζεται ότι στην παραδοσιακή φάρμα Agreco ο επισκέπτης βιώνει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία με μεράκι και σεβασμό στην Κρητική φιλοξενία. Μια ατέλειωτη ποικιλία πιάτων εποχής από ολόφρεσκα βιολογικά προϊόντα και παραδοσιακές συνταγές της Κρητικής κουζίνας προσφέρονται στην Ταβέρνα της Agreco, που έχει βραβευτεί από το διεθνούς φήμης περιοδικό Vanity Fair ως Best Organic Restaurant.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο