Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Grecotel Riviera Olympia: Ετήσια συνάντηση της TUI 2022 με τους κορυφαίους στον τουρισμό στην Ευρώπη

undefined

 

 

Η ετήσια συνάντηση της TUI, του κορυφαίου Tour Operator παγκοσμίως, με 300 συμμετέχοντες, πραγματοποιήθηκε στο Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort από 17 έως 20 Μαΐου 2022. 

200 ταξιδιωτικά γραφεία από την Κεντρική Ευρώπη ενημερώθηκαν από τα ηγετικά στελέχη της TUI για τις προοπτικές του τουρισμού και ανέλαβαν σημαντικές αποφάσεις συνεργασίας για το μέλλον. Εκτός από την επικεφαλής του Franchise κ. Nadine Merzdorf, παρόντες ήσαν επίσης οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι της TUI Deutschland κ. Stefan Baumert, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Hubert Kluske και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Peter Wittmann. 

undefined

Οι επικεφαλής της TUI, κ. Nadine Merzdorf, κ. Peter Wittmann, κ. Stefan Baumert & κ. Hubert Kluske   

Ο κ. Baumert τόνισε τη σημασία των πωλήσεων franchise για την TUI: «Με τις κρατήσεις στο επίπεδο του καλοκαιριού του 2019, οι πωλήσεις των ταξιδιωτικών πρακτορείων είναι κορυφαίες λόγω και του εξαιρετικού προιόντος που διαθέτουμε.». Ο κ. Kluske προσέθεσε ότι το Groupδιαθέτει το καλύτερο σύστημα franchise στην αγορά και σύμφωνα με αυτό, επιλέγη το μότο των πωλήσεων – με βάση τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Το να είσαι εκεί είναι τα πάντα». Ο κος Merzdorf κατέληξε συμπληρώνοντας ότι: «Το σύστημα franchise της TUI είναι ιδανικά τοποθετημένο για το μέλλον.». 

H διοργάνωση έκλεισε με λαμπερό Gala Dinner που οργάνωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και χορηγός φιλοξενίας Riviera Olympia & Aqua Park Grecotel Mega Resort με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία στο ύψιστο επίπεδο.

undefined

Στελέχη της Grecotel

Σύσσωμοι οι Γενικοί Διευθυντές και τα στελέχη της Grecotel συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες της διοργάνωσης: κ. Αντώνης Σταμνάς, Sales Director, κ. Βαγγέλης Βασιλείου, Senior Sales Manager, κ. Μαρία Μαθιουδάκη, Corporate Guest Services Manager, κ. Birgit Ameiser, Salesand Contract Executive, κ. Μάρθα Φιλέντα, Senior Marketing & Sales Executive, κ. Ευστράτιος Μαυραλεξάκης, Riviera Olympia Resort General Manager, κ. Αθανάσιος Τράσκας, Olympia Oasis and Ilia Palms Hotel Manager, κ. Ανδρέας Καφούσιας, Mandola Rosa & La Riviera Hotel Manager, κ. Βασίλης Μηναδάκης, Amirandes General Manager, κ. Χαράλαμπος Γιαλιτάκης, Lux ME White Palace General Manager, κ. Ευγένιος Λώμης, Caramel Hotel Manager, κ. Μιχάλης Μηναδάκης,Cape Sounio General Manager, κ. Μαρία Καρασούλη, Pallas Athena General Μanager, κ. Ευλάμπιος Γρηγοριάδης, Kos Imperial General Manager, κ. Κωνσταντίνος Σιώκος, Kalamata Filoxenia General Manager, κ. Ιωάννης Αβδελάς, Casa Marron General Manager, κ. Αλέξανδρος Λέτσιος, Lux MED aphnila General Manager. 

undefined

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία της Grecotel: Ε. Γιακουμάκη, Ε. Χουρίδου: 2103743600

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο