Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Grecotel Corfu Imperial: Οι Κορυφαίοι του Τουρισμού στην Ευρώπη στο Επετειακό Workshop Του Fvw

undefined

 

Το 50o επετειακό workshop του FVW travelTalk, του μεγαλύτερου μέσου ενημέρωσης για τον Τουρισμό στη Γερμανία πραγματοποιήθηκε στο Corfu Imperial Grecotel Luxury Beach Resort από 8 έως 12 Μαΐου 2022.

Συμμετείχαν 40 περίπου προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους αντιπρόσωποι μεγάλων Tour Operators και ταξιδιωτικών γραφείων, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, καθώς και ειδικοί ερευνητές της τουριστικής αγοράς. Σε συναντήσεις εργασίας με τη συντακτική ομάδα του FVW είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για ό,τι νεότερο υπάρχει στην προσφορά του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, αλλά και την τουριστική ανάπτυξη γενικότερα στην Ελλάδα.

undefined

Ο κ. Ευστάθιος Σαββίδης, General Manager του Grecotel Corfu Imperial κόβει την εορταστική τούρτα υπό το βλέμμα του κ. Klaus Hildebrandt αρχισυντάκτη του FVW

Στο workshop που συντόνισε ο αρχισυντάκτης του FVW, κος Klaus Hildebrandt κατατέθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις με στόχο τη βαθύτερη γνωριμία των τουριστικών υποδομών, τη δυναμική και τις τουριστικές εμπειρίες που προσφέρονται στους επισκέπτες. Υπεύθυνη έργου η κα Άντα Καραγιάννη, Praxis Plus.

H διοργάνωση έκλεισε με λαμπερό Gala Dinner που οργάνωσε ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης και χορηγός φιλοξενίας, Grecotel Corfu Imperial, με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την ελληνική φιλοξενία στο ύψιστο επίπεδο. Τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκε η κα Μάρι Δασκαλαντωνάκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Grecotel.

undefined

Ο κ. Βαγγέλης Βασιλείου, Senior Sales Manager της Grecotel Hotels & Resorts με τον κ. Klaus Hildebrandt αρχισυντάκτη του FVW

Από τη Grecotel συμμετείχαν ενεργά στις εργασίες της διοργάνωσης τα στελέχη: Ευστάθιος Σαββίδης, General Manager Grecotel Corfu Imperial, Αλέξανδρος Λέτσιος, Hotel Manager Grecotel Daphnila Bay, Παναγιώτης Πετρίδης, Hotel Manager Grecotel Eva Palace, Daniel Likakis, Rooms Division Manager Grecotel Eva Palace, Βαγγέλης Βασιλείου, Senior Sales Manager Grecotel Hotels & Resorts, Μάρθα Φιλέντα, Senior Marketing and Sales Executive Grecotel Hotels & Resorts, Birgit Ameiser, Sales and Contract Executive Grecotel Hotels & Resorts, Tatyana Serova, Sales Representative Grecotel Hotels & Resorts.

H Grecotel έχει διοργανώσει με επιτυχία τα Workshops του FVW στο Amirandes Grecotel Boutique Resort το 2018 και στο Kos Imperial Grecotel LUX ME Resort το 2016.

undefined

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία της Grecotel: Ε. Γιακουμάκη, Ε. Χουρίδου: 2103743600
grecotel.com #myGrecotel @grecotel

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο