Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Ένας από τους “Θησαυρούς” του Ελληνικού Τουρισμού

undefined

Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού στην Ελλάδα, απέσπασε τη διάκριση «Treasures of Greek Tourism 2017», που τον καθιστά ανάμεσα στους «Θησαυρούς» του Ελληνικού Τουρισμού. Η εταιρεία ΦΑΙΑΞ Α.Ε.Τ.Α. του Ομίλου ξεχώρισε ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις και φορείς στον τομέα του τουρισμού, τόσο για το έργο και τη συνεισφορά της στον ελληνικό τουρισμό, όσο και τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση της εθνικής οικονομίας.  

undefined

Ο Ιωάννης Τσίχλης, Marketing Director του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης: «Ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, χτίζοντας πάνω στα ισχυρά θεμέλια μιας μακράς διαδρομής, εργάζεται εδώ και 45 περίπου χρόνια με δέσμευση και συνέπεια για την ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο προορισμό. Η διάκριση μας ανάμεσα στους Θησαυρούς του Ελληνικού Τουρισμού, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και επιβεβαιώνει το μεράκι και την αστείρευτη διάθεση με την οποία όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Grecotel, κάνουμε πράξη την βαθιά πίστη του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη στην δυναμική και τις προοπτικές του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην Ελλάδα μας.» 

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο King George, σε μια κατάμεστη αίθουσα από εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό τουρισμό. Το ετήσιο forum επιχειρηματικής αριστείας του Ελληνικού Τουρισμού, «Treasures of Greek Tourism 2017», αποτελεί αξιόπιστο θεσμό για τον τουριστικό κλάδο και διοργανώνεται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού,  του ΣΕΤΕ,  του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της FEDHATTA.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο