Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Διεθνές Ιατρικό Συνέδριο στο Grecotel Larissa Imperial

undefined

Το διεθνούς εμβέλειας Ιατρικό Συνέδριο, με θέμα την εκπαίδευση και τη διαρκή ενημέρωση στα Αγγειακά Νοσήματα και τίτλο «Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2019» φιλοξένησε το πολυτελές ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.

Υπογραμμίζεται ότι το συγκεκριμένο συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται στη χώρα μας ανελλιπώς από το 2010, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Αγγειακών Παθήσεων (ΙΑΠ), σε συνεργασία με την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Θεσσαλίας, την Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής και το Stony Brook Medical Center των Η.Π.Α.

undefined

 

Επισημαίνεται ότι το συνέδριο «Leading Innovative Vascular Education – LIVE 2019», όπου παραβρέθηκαν διακεκριμένοι ομιλητές από το εξωτερικό, παρακολούθησαν 280 σύνεδροι.

Σημειώνεται ότι το πολυτελές Grecotel Larissa Imperial βρίσκεται στα περίχωρα της Λάρισας μέσα σε καταπράσινη έκταση με ιδιαίτερα φροντισμένα δωμάτια και μπανγκαλόους. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένους λειτουργικούς χώρους, οι οποίοι δύναται να φιλοξενούν υψηλής εμβέλειας διοργανώσεις δυναμικότητας έως και 800 ατόμων.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο