Τα νέα των μελών μας

Grecotel Hotels & Resorts: Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena

undefined

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο Grecotel Pallas Athena εγκαινιάστηκε η αναδρομική έκθεση ζωγραφικής Dream Stories” του Ευγνώμονα Διαλετή.

Ο ζωγράφος μας ταξιδεύει μέσα από τις ελαιογραφίες του στις ομορφιές της Ελλάδας, σε ειδυλλιακά τοπία της Ηπείρου, της Ύδρας, της Σαντορίνης και της Κεφαλλονιάς που αποδίδονται περίτεχνα, ενώ η έκφρασή τους ανανεώνεται διαρκώς μέσα από τις διαφορετικές εποχές. Τα ήρεμα θέματα με την ιμπρεσιονιστική τους απόδοση αποπνέουν εσωτερικότητα απαλλαγμένα από ρεαλιστικά χαρακτηριστικά, η δε έμφαση στη ζεστή χρωματική παλέτα υποβάλλει το ονειρικό και ατμοσφαιρικό στις ζωγραφικές επιφάνειες, προσδίδοντας λυρικό τόνο. Περιδιαβαίνοντας την έκθεση ο θεατής θα νιώσει μια γλυκιά νοσταλγική θύμηση, μια σύνδεση με τους πίνακες ζωγραφικής αναπολώντας δικές του αναμνήσεις, εικόνες, στιγμές, ταξίδια. 

Ο Ευγνώμων Διαλετής σπούδασε με υποτροφία στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με δασκάλους τους Γιώργο Μαυροϊδή και Γιάννη Μόραλη. Στα έργα του, κυρίως ελαιογραφίες, κυριαρχούν τοπία από την Ελλάδα, που αποδίδονται περίτεχνα και ιμπρεσιονιστικά με έμφαση στο χρωματικό πλούτο. Σημαντικός καλλιτέχνης με πληθώρα εκθέσεων και έργα του να κοσμούν ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Colours of Greece”, αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής του Ευγνώμονα Διαλετή
Έως 30.4.2019, 08.00 – 22.00 καθημερινά, α’ όροφος, είσοδος ελεύθερη

GRECOTEL PALLAS ATHENA

Pallas Athena Restaurant
Αθηνάς 65 & Λυκούργου 1, Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα 10551, Τηλ.: 210 3250900

e-mail: reservations.pa@grecotel.com, www.grecotelpallasathena.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο