Τα νέα των μελών μας

Grecotel «ΑσύγΚΡΗΤΗ»: Πρωτοποριακή Κοινωνική Δράση για την Εκπαίδευση για την Κυκλοφοριακή Αγωγή των μαθητών όλων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ρεθύμνου

 

undefined

 

 

Grecotel «ΑσύγΚΡΗΤΗ» καινοτομεί για μια ακόμα φορά και συμμετέχει στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση «Οδηγώ, αλλά κυκλοφορώ με ασφάλεια» σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνης και τον Σύλλογο ΟΚΑ Πρέβελη, με σκοπό τα παιδιά όλων των τάξεων όλων των δημοτικών σχολείων του Ρεθύμνου να εκπαιδευτούν στην σωστή οδηγική συμπεριφορά μέσα από προσομοιώσεις.  

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, δημιουργήθηκε πάρκο κυκλοφορίας στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη όπου παρουσιάστηκε η δράση από τους εμπλεκόμενους φορείς. Στη συνέχεια, η δράση παρέμεινε ανοιχτή σε όλα τα παιδιά που ήθελαν να συμμετάσχουν. Πολλά παιδιά ήρθαν με δικό τους ποδήλατο ή πατίνι μαζί με τον εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, επιγονατίδες). 

undefined

Στην δράση συμμετείχαν στελέχη της Grecotel, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων & κυκλοφοριακών θεμάτων Δ.Ρ. κ. Άγγελος Μαλάς, η Αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής Δ.Ρ., Δρ. Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, εκπρόσωπος της Τροχαίας Ρεθύμνου και ο προπονητής Ο.Κ.Α. «Πρέβελη», σωματείου που υλοποιεί τη δράση, κ. Μανόλης Σφακιανάκης

Ο κ. Βασίλης Μηναδάκης, στέλεχος του Ομίλου Grecotel αναφερόμενος στη δράση και την αξία που ο όμιλος δίνει σε αυτές τις πρωτοβουλίες σημείωσε: «Η Grecotel, η Ρεθεμνιώτικη εταιρεία που αποτελεί τον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό και τουριστικό Όμιλο της χώρας, είναι πάντα πρωτοπόρος και ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν τη Νέα Γενιά και την ανάγκη να αποκτήσει βιωματικά τη Γνώση για ένα καλύτερο Αύριο. 

undefined

Παραμένουμε πιστοί στο όραμα και τις αξίες του ιδρυτή Νίκου Δασκαλαντωνάκη που με τον αείμνηστο αδερφό του Τάκη σε δύσκολα χρόνια για το παντέρμο Ρέθεμνος πίστεψαν σε ένα ευοίωνο μέλλον για τον τόπο τους.

Στον Όμιλο Grecotel και στο ίδρυμα Νίκος Δασκαλαντωνάκης, θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρόν δυναμικά με δράσεις που βοηθούν ιδιαίτερα τους νέους για να έχουμε ένα περιβάλλον προόδου, ασφαλές και υγιές για όλους.

undefined

Το σύνθημά μας «ΑσύγΚΡΗΤΗ» Grecotel περνά σε όλα τα επίπεδα:

 «ΑσύγΚΡΗΤΗ» για το Περιβάλλον

«ΑσύγΚΡΗΤΗ» για την Υγεία

«ΑσύγΚΡΗΤΗ» για την Ασφάλεια

«ΑσύγΚΡΗΤΗ» για την Παιδεία και τη Γνώση»

undefined

Από την πλευρά του ο κ. Βαγγέλης Βασιλείου, στέλεχος της Grecotel, τόνισε: «Grecotel «ΑσύγΚΡΗΤΗ» καινοτομεί για μια ακόμα φορά και συμμετέχει στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση «Οδηγώ, αλλά κυκλοφορώ με ασφάλεια» σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνης και τον Σύλλογο ΟΚΑ Πρέβελη. 

Στη Grecotel, αναγνωρίζουμε το πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων, το οποίο έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Τα τροχαία ατυχήματα, σχεδόν σε καθημερινή βάση, στερούν τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Ειδικά σε νέα παιδιά. Γι’ αυτό και θέλουμε με κάθε τρόπο να συμβάλουμε στην εξάλειψή του. 

undefined

Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε την προσπάθεια που υλοποιείται με σκοπό τα παιδιά όλων των τάξεων όλων των δημοτικών σχολείων του Ρεθύμνου να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν στην σωστή οδηγική συμπεριφορά. Οι προσομοιώσεις που πραγματοποιούνται στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής βοηθούν τους μικρούς να εξοικειωθούν με τον τροχονόμο, τις σημάνσεις, τους φωτεινούς σηματοδότες και τις διαβάσεις, και με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

Η προσφορά μας αυτή που αγγίζει 5.000 παιδιά στην πόλη μας δεν αποτελεί κοινωνική υποχρέωση αλλά ιερό καθήκον προς αυτούς που έρχονται από το αύριο. 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείτε στα γραφεία της Grecotel: Ε.Γιακουμάκη, Ε.Χουρίδου

Tηλ.: 2103743600

grecotel.com, #myGrecotel, @grecotel

undefined

undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο