Τα νέα των μελών μας

Grant Thornton: Υποδέχεται το 2021 με μία μεγαλόπνοη επένδυση 100 νέων θέσεων εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας

 

undefined

 

Με μία μεγαλόπνοη και καθοριστική επένδυση καλωσορίζει τη νέα χρονιά η Grant Thornton, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν στον τεχνολογικό τομέα της Ελλάδας. Μένοντας πιστή στον στόχο της να συνεχίζει να αναπτύσσεται παράλληλα με τους πελάτες της, και συνολικά με το επιχειρείν της χώρας, η Grant Thornton προχωρά σε μία στρατηγικά σχεδιασμένη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance. 

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ανακοινώνει τη δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας, προκειμένου να εδραιώσει έναν νέο κόμβο παροχής υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας. Βασικός σκοπός της Grant Thornton είναι να αποτελέσει κινητήριο δύναμη ανάπτυξης για τη μετάβαση της χώρας στην ψηφιακή εποχή, καθώς και να συμβάλει καθοριστικά στην οικοδόμηση του δρόμου, που οδηγεί σε ένα βιώσιμο μέλλον. 

Για μία ακόμη φορά, η Grant Thornton επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων και να αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής. Το όραμα της επιχείρησης ενσαρκώνεται στην απόφαση για ενίσχυση των επενδύσεων και της απασχόλησης. Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο απαιτεί από τις επιχειρήσεις να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και να προσαρμόζονται άμεσα σε κάθε αλλαγή, η Grant Thornton βρίσκεται δίπλα τους, προκειμένου να τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις νέες συνθήκες. 

Το τμήμα Technology Intelligence & Performance, με όραμα τη δημιουργία λύσεων που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές τεχνολογικές προκλήσεις, διαθέτει την εμπειρία, το τεχνολογικό υπόβαθρο και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να συνεισφέρει καθοριστικά στην υλοποίηση σημαντικών τεχνολογικών έργων, ενώ είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε πρωτοβουλία που συνδέεται με την ψηφιακή εξέλιξη, ανεξαρτήτως μεγέθους. 

Ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, δήλωσε σχετικώς: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας ένα τόσο σημαντικό έτος για την Ελλάδα όσο είναι το 2021, όπου η επιτυχία των πολλαπλών μεταβάσεων αποτελεί ταυτόχρονα και την εξασφάλιση του μέλλοντος, να δηλώνουμε παρόντες με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Η Grant Thornton αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ελληνικό ελεγκτικό και συμβουλευτικό οργανισμό, επενδύοντας αδιάκοπα τόσο στους ανθρώπους, όσο και στις νέες τεχνολογίες. Η εταιρεία παραμένει πιστή στον στόχο της για συνεχή ανάπτυξη και υπεύθυνη ανταπόκριση απέναντι στις απαιτήσεις του σήμερα, ανεξαρτήτως συνθηκών. Μόνο μέσα από τη συνεχιζόμενη και σταθερή εξέλιξη, άλλωστε, μπορούν να τεθούν οι κατάλληλες βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μία οικονομία, η οποία θα βρεθεί στην “καρδιά” της ψηφιακής εποχής». 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance και τις σχετικές θέσεις εργασίας, κάντε κλικ ΕΔΩ. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:

Τμήμα Marketing & Client Experience

T: 213 0990 995

Φ: 210 72 12222

E: marketing@gr.gt.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο