Τα νέα των μελών μας

Grant Thornton: Η Grant Thornton μία από τις πρώτες εταιρίες που λαμβάνουν το Σήμα Ισότητας SHARE

 

undefined

 

Η Grant Thornton έγινε μία από τις 18 επιχειρήσεις στην Ελλάδα που έλαβαν το Σήμα Ισότητας SHARE, το οποίο αποτυπώνει την έμπρακτη προώθηση πρακτικών και πρωτοβουλιών με στόχο την ισότητα των φύλων. Η επιτυχής ανταπόκριση της Grant Thornton στα κριτήρια αξιολόγησης από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αξιολόγησης, αποδεικνύουν έμπρακτα πως η εταιρία παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών και αποδοχών για τους αν­θρώπους της. Με γνώμονα την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους, η Grant Thornton εφαρμόζει πολιτικές που αποκλείουν τις διακρίσεις βάσει φύλου μέσα στο εργασιακό της περιβάλλον.

Μάλιστα, το παραπάνω επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι το 45% του ανθρώπινου δυναμικού της Grant Thornton, καθώς και το 45% των νέων προσλήψεων είναι γυναίκες, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κουλτούρα ίσων ευκαιριών που διέπει την εταιρία. Παράλληλα, σε επίπεδο διοικητικών θέσεων, το ποσοστό γυναικών σε θέσεις Partners, Principals και Directors ανέρχεται στο 34%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην Επιτροπή Διαχείρισης (Management Committee) της εταιρίας ανέρχεται στο 27%.

undefined

Κατερίνα Κουλούρη, Partner, Επικεφαλής του τμήματος People Experience and Culture της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και τιμή που αποτελούμε μία από τις 18 επιχειρήσεις στην Ελλάδα που λαμβάνουν το Σήμα Ισότητας SHARE. Η εταιρική μας δέσμευση για ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών είναι αδιαμφισβήτητη. Οι άνθρωποί μας παραμένουν το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρίας μας, και η διασφάλιση ενός ασφαλούς και ισορροπημένου εργασιακού περιβάλλοντος αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο. Παρά τις μεγάλες και συνεχείς προκλήσεις των τελευταίων ετών, στην Grant Thornton έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς που εγγυώνται ίσες ευκαιρίες για όλους. Τοποθετώντας όσο ποτέ άλλοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας την σχέση με τους ανθρώπους μας, ακολουθούμε τακτικές, πυρήνας των οποίων αποτελούν η συμπερίληψη και η ισότητα, και θα συνεχίσουμε μέχρι οι διακρίσεις, βάσει φύλου, στην αγορά εργασίας να αποτελούν πλέον παρελθόν».

undefined

Κατερίνα Κουλούρη, Επικεφαλής του τμήματος People Experience and Culture της Grant Thornton στην Ελλάδα

Το Σήμα Ισότητας των Φύλων SHARE, που αποτυπώνει την έμπρακτη προώθηση πρακτικών και πρωτοβουλιών εντός των επιχειρήσεων με στόχο την ισότητα των φύλων, απονέμεται φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε 18 επιχειρήσεις. Το SHARE υλοποιείται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) και του Οργανισμού για την Επαγγελματική Ενδυνάμωση των Γυναικών Women On Top, με τη συγχρηματοδότηση του Προγράμματος «Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια» της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:

Τμήμα Marketing & Client Experience

T: 213 0990 995

Φ:210 72 12222

E: marketing@gr.gt.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο