Τα νέα των μελών μας

Grant Thornton: Δωρεές ύψους 50.000 ευρώ ενάντια στην πανδημία

undefined

 

Με γνώμονα να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης η οποία απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη, και με στόχο να ενισχύσει το μέτωπο που δημιουργήθηκε μεταξύ Πολιτείας, κοινωνίας και επιχειρήσεων ενάντια στην πανδημία COVID-19, η Grant Thornton προχώρησε στη δωρεά κρίσιμου ιατρικού εξοπλισμού και υγειονομικών υλικών, ύψους 50.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η Grant Thornton δώρισε στο Υπουργείο Υγείας 2 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ, καθώς και 4 monitor τελευταίας τεχνολογίας, με στόχο την ενίσχυση των Δημόσιων νοσοκομείων της χώρας μας. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ανάγκες που δημιουργήθηκαν στις κοινωνικές δομές του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, τον Δήμο Αθηναίων, η Grant Thornton δώρισε εξοπλισμό και υγειονομικά αναλώσιμα στα Δημοτικά Ιατρεία, καθώς και στο πολυδύναμο κέντρο αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Αναλυτικότερα, η Grant Thornton δώρισε στον Δήμο Αθηναίων 2.500 προστατευτικές μάσκες, 450 προστατευτικά γυαλιά και μάσκες, 4 εξεταστικά κρεβάτια, 6 παιδικά στηθοσκόπια, 10 πιεσόμετρα, 5 σκαρφιστήρες και 1 κλίβανο, 40 ντουλάπες, 30 τραπέζια κουζίνας και 14 κρεβάτια με στρώματα.

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δωρεών, ο κύριος Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Έχουμε χρέος να δηλώνουμε “παρών” σε τόσο μεγάλες κρίσεις. Να στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και να αποδεικνύουμε πως όσο δύσκολη και αν είναι η μάχη, μπορούμε να την κερδίσουμε αν είμαστε μαζί. Είμαι περήφανος γιατί η χώρα μας -μια μικρή χώρα- απέδειξε πως διαθέτει δυνάμεις και αποφασιστικότητα που θα ζήλευαν ακόμη και τα ισχυρότερα κράτη στον κόσμο. Εκ μέρους της εταιρείας μας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ήρωες με τις μάσκες, τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, αλλά και στους αφανείς ήρωες, τους υπαλλήλους των σουπερμάρκετ, τους οδοκαθαριστές και σε όλους εκείνους που συνέχισαν να εργάζονται με αυταπάρνηση προκειμένου να μένουμε εμείς ασφαλείς».

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο