Τα νέα των μελών μας

Google: Πρόσκληση σε εκδηλώσεις για τις τουριστικές επιχειρήσεις της Κρήτης από την Google

Ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την Google Ελλάδας σας προσκαλεί σε εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Google στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, με θέμα την αποτελεσματική προβολή των επιχειρήσεων τουρισμού στο διαδίκτυο.

Η ομάδα της Google θα βρίσκεται στην Κρήτη για να προσφέρει δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη στη χρήση εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης και στους Χάρτες Google. Θα λάβετε επίσης υποστήριξη ώστε να δημιουργήσετε διαφημιστικές καμπάνιες για την προσέλκυση πελατών εκτός της κύριας τουριστικής σεζόν, εστιάζοντας αρχικά στην φετινή Φθινοπωρινή περίοδο.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, και στα Χανιά, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, 201.4

Για να συμμετάσχετε σε κάποια από τις δύο εκδηλώσεις, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της φόρμας εγγραφής μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Δηλώστε συμμετοχή

Περισσότερες πληροφορίες: g.co/growgreektourism

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Google στα:

E-mail: grow-greek-tourism@google.com

Tηλέφωνο: 00800 3315 3737 (καθημερινά 09:00 πμ – 18:00 μμ)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο