Τα νέα των μελών μας

Google: Google Travel Forum

Στο πλαίσιο της ψηφιακής εποχής και της αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών στον επιχειρηματικό τομέα, η Google Ελλάδας θα υλοποιήσει στις 2 Φεβρουαρίου ημερίδα ενημέρωσης για τις ευκαιρίες που προσφέρει το Internet στην τουριστική αγορά. Βασικός στόχος της ημερίδας θα είναι να προσφέρει στους φορείς και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου εις βάθος γνώση για τις δυνατότητες και τις προοπτικές που προσφέρει το διαδίκτυο καθώς και ποικίλες ενδιαφέρουσες και φρέσκες ιδέες για το πως μπορούν να χτίσουν μια δυναμική διαδικτυακή παρουσία.

Στην ημερίδα αυτή προσκαλούνται στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας για να ενημερωθούν από τους ειδικούς της αγοράς και να εμπνευστούν από τη μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων οικονομικής ανάπτυξης που προσφέρει το Διαδίκτυο ώστε να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και την επισκεψιμότητά τους. Τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν σχετίζονται με την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην ψηφιακή εποχή, τις ευκαιρίες που παρέχονται σε μια περίοδο κρίσης, καθώς και τη σημασία της τουριστικής βιομηχανίας για την συνολική ανάπτυξη της χώρας μας.

Στην ημερίδα θα παραστεί ο Γενικός Διευθυντής της Google Ελλάδας, Στέφανος Λουκάκος, άλλα στελέχη της Google από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ξένοι ομιλητές διεθνούς βεληνεκούς αλλά και experts του είδους, για να αναλύσουν το τοπίο της σύγχρονης τουριστικής αγοράς και να προσφέρουν σε όλους τους επιχειρηματίες ιδέες και εύκολες λύσεις για το πώς μπορούν να εκμεταλλευτούν το Διαδίκτυο για να γίνουν γνωστοί. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο πάρτι στο οποίο θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και  να ανταλλάξουν απόψεις.

Το 95% των ταξιδιωτών κάνουν χρήση του Internet και της Google προκειμένου να ενημερωθούν για ταξιδιωτικούς προορισμούς. Εκμεταλλευτείτε το!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση από τον ΣΕΤΕ
συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.
Μετάβαση στο περιεχόμενο