Τα νέα των μελών μας

Golden Chemicals: Η Golden Chemicals μέγας χορηγός της εκδήλωσης “YOUNG CHEFS ON OLYMPUS MOUNTAIN”

undefined

 

Η Golden Chemicals ΑΒΕΕ στήριξεως Μέγας Χορηγός την εκδήλωση «Young Chefs on Olympus Mountain», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου και φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa, στην Παραλία της Κατερίνης

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016 – www.worldchefs2016.org) που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη.Οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Young Chefs on Olympus Mountain» υποδέχτηκαν 72 νέους αρχιμάγειρες (έως 25 ετών) στην περιοχή του Ολύμπου και της Πιερίας και επιμελήθηκαν την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις τοπικών παραγωγών. Ακολούθησε εκδήλωση στο ξενοδοχείο, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό και περιλάμβανε γευστική δοκιμή τοπικών οίνων και προϊόντων, γεύμα, καθώς και ειδική παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού, με θέμα την πολιτιστική και γαστρονομική παράδοση της περιοχής.    

undefined

Η Golden Chemicals επέλεξε να ενισχύσει τη δημιουργική πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας του Ολύμπου σε μορφή πολιτιστικού τουρισμού, καθώς και την προβολή των τοπικών προϊόντων στη διεθνή γαστρονομική κοινότητα. Η στήριξη ενεργειών που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας αποτελεί πάγια φιλοσοφία της εταιρείας, παράλληλα με την προώθηση της ανταγωνιστικής διαφοροποίησης του κλάδου διεθνώς και τη δημιουργία κατάλληλων προϋποθέσεων για είσοδο σε νέες αγορές. Για τους παραπάνω λόγους, η Golden Chemicals επενδύει συστηματικά στην υλοποίηση αντίστοιχων προσπαθειών επί 35 συναπτά έτη.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο