Τα νέα των μελών μας

Golden Chemicals: H Golden Chemicals μέγας χορηγός ετήσιας χοροεσπερίδας του συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων Μακεδονίας – Θράκης

undefined

 

Η Golden Chemicals ΑΒΕΕ υποστήριξε και αυτή τη χρονιά ως Μέγας Χορηγός την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο MEDITERRANEAN VILLAGE που βρίσκεται στην Παραλία Κατερίνης, όπου παρευρέθησαν τα μέλη του Συλλόγου. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Μανταμόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκομένους, ενώ ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά, μέσω της οποίας προσφέρθηκε ποικιλία δώρων. Η Golden Chemicals ενίσχυσε την προσπάθεια του Συλλόγου, τόσο με την αγορά 300 λαχνών αξίας 200€, όσο και με τη δωρεάν παροχή απορρυπαντικών προϊόντων παραγωγής της, τα οποία προσφέρθηκαν ως δώρα. Επισημαίνεται ότι τα προϊόντα της Golden Chemicals είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση και κατάλληλα για τις απαιτητικές ανάγκες των ξενοδοχείων. 

undefined

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Chemicals, κ. Κώστας Τσιγαρίδας, επίσης πραγματοποίησε σύντομο χαιρετισμό, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αναπτύξαμε ένα παραγωγικό πρότυπο με πιστοποιημένα, καινοτόμα προϊόντα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δώσαμε εξίσου μεγάλη έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων και εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, πρέπει να γίνει αντιληπτή η σύνδεση του τουρισμού με την παραγωγή και η ανάγκη στήριξης προϊόντων που φέρουν την ελληνική υπογραφή. Για αυτό το λόγο, στην Golden Chemicals επιμένουμε στην παραγωγή, τομέας που ιστορικά θεωρείται ο αδύναμος κρίκος της ελληνικής οικονομίας και αισιοδοξούμε για μια ανατροπή της τρέχουσας αρνητικής συγκυρίας. Επίσης, συμμετέχουμε ενεργά και με συνέπεια στις προσπάθειες του τουριστικού κλάδου για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και ευημερία. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έως και σήμερα, έχουμε στηρίξει δράσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, τοπικών Ενώσεων Ξενοδόχων κ.α. τουριστικών φορέων με χορηγίες που ξεπερνούν τις €500.000. Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προσπάθεια των παραπάνω φορέων να προωθήσουν τον ευλογημένο τόπο μας, καθώς και να προσελκύσουν περισσότερους, αλλά και ποιοτικότερους επισκέπτες. Έτσι αντιστεκόμαστε στην κρίση που όλοι βιώνουμε.»

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο