Τα νέα των μελών μας

Golden Chemicals: H Golden Chemicals ABEE για 4η συνεχή χρονιά Μέγας Χορηγός στη ΓΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων

undefined

 

Ισχυρή παρουσία έδωσε για 4η συνεχή χρονιά η Golden Chemicals ΑΒΕΕ, ηγετική ελληνική εταιρεία παραγωγής επαγγελματικών απορρυπαντικών και απολυμαντικών, από το 1981, στηρίζοντας εμπράκτως ως Μέγας Χορηγός, την τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων.    

Την εκδήλωση φιλοξένησε η αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Χρυσόστομος, την 11η Απριλίου, ενώ το παρόν έδωσε πλήθος ξενοδόχων και τοπικοί φορείς, προεξάρχοντος του Δημάρχου της πόλης κ. Τάσου Βάμβουκα. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της ένωσης κ. Μανόλη Γιαννούλη, για επίκαιρα θέματα που αφορούν τον κλάδο. Με αφορμή τη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε επίσης γόνιμη συζήτηση για τις συντονισμένες προσπάθειες προβολής των υψηλού επιπέδου καταλυμάτων του νομού και ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων επισκεπτών για τις φυσικές ομορφιές, τον μνημειακό πλούτο και την γαστρονομία του τόπου. 

Η Golden Chemicals, ως πρωτοπόρος εταιρεία που αναδείχθηκε, εδώ και δεκαετίες, σε ένα OneStop Shop με εξειδίκευση στους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης, διατηρεί μακροχρόνια σχέση συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ολοκληρωμένες προτάσεις στους ξενοδόχους – μέλη της Ένωσης, για την προμήθεια των κορυφαίων προϊόντων της. Τα πιστοποιημένα προϊόντα που η εταιρεία παράγει και διακινεί, καλύπτουν πλήρως το σύνολο των αναγκών καθαριότητας και υγιεινής της κουζίνας, των σκευών στα πλυντήρια πιάτων, του ιματισμού, της οροφοκομίας, των κοινόχρηστων χώρων και της πισίνας.  

undefined

Ο Πρόεδρος της Golden Chemicals κ. Κώστας Τσιγαρίδας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων κ. Μανόλης Γιαννούλης, η Αντιπρόεδρος κα Αθηνά Χανιωτάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Chemicals ABEE, κ. Κώστας Τσιγαρίδας, απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Εμείς ως Golden Chemicals, προσπεράσαμε την κρίση και είμαστε εδώ, πιο έμπειροι και δυνατοί, με πελατοκεντρική αντίληψη, ποιοτικό και ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο αμιγώς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών υποστήριξης αυτών, προϊόντα που ικανοποιούν διατυπωμένες επιχειρησιακές ανάγκες, με φιλικές περιβαλλοντολογικές ιδιότητες και αυστηρά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Επιδιώκουμε τη συνεργασία όλων σας και σας θεωρούμε εν δυνάμει πολύτιμους συνεργάτες. Στηρίζουμε δε, με μια κλιμακούμενη πολυετή χορηγία, την προσπάθεια των οργάνων της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων να προωθήσουν τον ευλογημένο τόπο σας και να προσελκύσουν περισσότερους αλλά και ποιοτικότερους επισκέπτες.» 

undefined

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Golden Chemicals στέκεται συστηματικά και με συνέπεια στο πλευρό των ελληνικών επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος έχοντας διαθέσει από το 1981 έως σήμερα, πάνω από 500.000 ευρώ σε χορηγίες για εκδηλώσεις με άξονα τον τουρισμό. Ως εκ τούτου, στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις που πραγματοποιούν τουριστικοί φορείς από όλη την Ελλάδα, όπως είναι οι τοπικές Ενώσεις Ξενοδόχων, οι Σύλλογοι Διευθυντών Ξενοδοχείων, οι Λέσχες Αρχιμαγείρων και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο