Τα νέα των μελών μας

Goldair Tourism: Βράβευση από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών

 undefined

 

Τιμητική ευχαριστήρια περγαμηνή απένειμε στην GoldairTourism του ομίλου Goldair, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και η Πρόεδρός του, Αργυρή Ολυμπιονίκης της Υδατοσφαίρισης κα Βούλα Κοζομπόλη, για τη στήριξη που προσφέρει η εταιρεία στις δράσεις και το σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Με αφορμή την ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2015, στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ), έγινε παρουσίαση των πεπραγμένων και τιμητική βράβευση διακριθέντων αθλητών, παραολυμπιονικών, χορηγών-δωρητών, και παραγόντων του Ελληνικού αθλητισμού. Στη διάρκεια της εκδήλωσης που συντόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου κ. Γιάννης Σταθόπουλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκαναν αναφορά πεπραγμένων του 2014, ενώ στη συνέχεια τιμήθηκαν φορείς του αθλητισμού, που προάγουν το Ολυμπιακό ιδεώδες, πολλά υποσχόμενοι νέοι αθλητές και παραολυμπιονίκες, επιφανείς επιστήμονες για την κοινωνική τους προσφορά, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές του.

undefined

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η GoldairTourism, ένας από τους κορυφαίους τουριστικός οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό με εξειδίκευση στην οργάνωση συνεδρίων, εταιρικών ταξιδιών και εκδηλώσεων της Ελλάδας, βραβεύθηκε για την ευαισθητοποίηση και ουσιαστική συμμετοχή της στις δράσεις του Συλλόγου μέσω οικονομικής στήριξης και κάλυψης ταξιδιωτικών αναγκών. Την ευχαριστήρια περγαμηνή προς τη Διοίκηση της Goldair Tourism παρέλαβε, δια χειρός των Αργυρών Ολυμπιονικών της Υδατοσφαίρισης Γεωργία Ελληνάκη και Ευτυχία Καραγιάννη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Goldair κ. Δέσποινα Μαυρίδου.

undefined

Στην εκδήλωση της 12ης Ιανουαρίου βραβεύθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Καπράλος, η πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών Καλλιπάτειρα, κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Ισίδωρος Κούβελος κ.π.α. ενώ το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πλήθος ολυμπιονικών από σχεδόν όλο το φάσμα των Ολυμπιακών αγωνισμάτων. Η αποστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και των εκλεκτών μελών του είναι η προαγωγή του αθλητισμού, του πολιτισμού, της υγείας και της παιδείας, μέσα από σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών για συνέργειες με όλους τους ενεργούς φορείς της κοινωνίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο