Τα νέα των μελών μας

Goldair Tourism: Η Goldair Tourism συνεισφέρει στην διάδοση της αξίας του εθελοντισμού

 

 

Η GoldairTourism, ενστερνιζόμενη την προσπάθεια του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών ως προς τη διάδοση της αξίας του εθελοντισμού, ήταν εκ των μεγάλων χορηγών της εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Κυριακή, 27 Απριλίου, συμμετέχοντας ενεργά στην διοργάνωση και επιτυχή διεξαγωγή αυτής.

Με το μήνυμα «Αγωνιζόμαστε για την Ελπίδα, Κερδίζουμε τη Ζωή», ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»  του Περιστεριού, η οποία εντάσσεται στην ομώνυμη εκστρατεία που έχουν εκπονήσει οι Ολυμπιονίκες, για τη διάδοση του μηνύματος του εθελοντισμού, για την Νέα Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, του Συλλόγου “Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ“.

Τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος αποτέλεσε ουσιαστικά το 1ο Αθλητικό Δρώμενο της εν λόγω εκστρατείας των Ολυμπιονικών, τίμησε με την παρουσία του ο Νίκος Γκάλης, ο πιο εμβληματικός Έλληνας καλαθοσφαιριστής, ο οποίος ανακηρύχτηκε σε Επίτιμο Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και ο οποίος τάχθηκε και εκείνος στο πλευρό των Ολυμπιονικών και της Ελπίδας για την επίτευξη των στόχων που ετέθησαν.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο