Τα νέα των μελών μας

Goldair Tourism: Η Goldair Tourism στηρίζει και το 2ο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης και πιστοποίησης για Ειδικούς Συντονιστές – Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού

undefined

 

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου εκπαιδευτικού κύκλου θα διεξαχθεί ξανά τον μήνα Νοέμβριο το αντίστοιχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Η Temos Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμoύ Temos International στην Ελλάδα, με παγκόσμια εμπειρία στη Διασφάλιση Ποιότητας και Πιστοποίηση υπηρεσιών Ιατρικού Τουρισμού, σε συνεργασία με το ΚΕΚ Νέα Γνώση, με την υποστήριξη της Goldair Tourism και υπό την αιγίδα της ΕΛΙΤΟΥΡ, υλοποιεί για δεύτερη φορά το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα Συντονιστές-Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), μέρος της διεθνούς εκπαιδευτικής πλατφόρμας «Health and Tourism Training Excellence». Πρόκειται για μια σύγχρονη ειδικότητα, απαραίτητη για την διαμόρφωση και την ανάπτυξη της αγοράς του ιατρικού τουρισμού και του τουρισμού υγείας σε κάθε χώρα.  

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων όπως επίσης και του κλάδου της υγείας και η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες. Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Το πρόγραμμα θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 16:00-20:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 21 & 28 Νοεμβρίου και ώρες 9:00-15:00

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνει στους χώρους του ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ  (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης). 

Για τη συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταθέσετε είτε αυτοπροσώπως στo KEK ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω e-mail στη δ/νση education@medfacilitators.com, τα εξής δικαιολογητικά: 

  •  Αίτηση Συμμετοχής
  •  Βιογραφικό Σημείωμα
  •  Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  •  Αντίγραφο Πτυχίου
  •  Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής  Γλώσσας
  •  Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα: 

  •  ΚΕΚ Νέα Γνώση: 210-9029780  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα και έγκριση του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIR TOURISM 

Για εργαζόμενους, σε περίπτωση συμμετοχής μέσω εταιρείας, το πρόγραμμα δύναται να επιδοτηθεί από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24.

Ενημερωτικό Βίντεο για το Πρόγραμμα :

https://www.youtube.com/watch?v=nbHLXf5gU5g 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο