Τα νέα των μελών μας

Goldair Handling: Νέες διεθνείς συνεργασίες

 

Η Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Addis Ababa, όπου υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ICAS, μέλος ομίλου εταιρειών Σαουδαραβικών & Αιθιοπικών συμφερόντων.

Με την συμφωνία αυτή, η Goldair Handling αναλαμβάνει το management, την εκπαίδευση του προσωπικού, και μέχρις ότου αυτή ολοκληρωθεί, την επάνδρωση με προσωπικό από την Ελλάδα. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 6ετής.

Επιπρόσθετα, η Goldair Handling προχώρησε σε σύναψη συμβολαίων τα οποία προβλέπουν την επίγεια εξυπηρέτηση 2 σημαντικών αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Την Singapore Airlines, εθνικό αερομεταφορέα της Σιγκαπούρης και την Gulf Air, εθνικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Με την προσθήκη αυτών των αεροπορικών εταιρειών, η Goldair Handling αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε 80% στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η Singapore Airlines, με έδρα της το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης κ αποτελώντας τον πρώτο πελάτη του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο, Airbus 380, επανέφερε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα. Συγκεκριμένα, από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα πτήσεις από Σιγκαπούρη προς Αθήνα και αντίστροφα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER. Η Gulf Air, με βάση το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα στις 16 Ιουνίου. Συγκεκριμένα θα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Μπαχρέιν προς Αθήνα και αντίστροφα με αεροσκάφη τύπου Airbus 320.

H Goldair Handling έχει παρουσία σε 26 ελληνικά αεροδρόμια, 2 αεροδρόμια στην Κύπρο (Λάρνακα & Πάφος) και 3 αεροδρόμια στην Βουλγαρία (Σόφια & Μπουργκάς & Βάρνα), ενώ το 2013 εξυπηρέτησε συνολικά 67.000 πτήσεις, 10 εκατομμύρια επιβάτες και 37.000 τόνους φορτίου.Απασχολεί σήμερα 1.470 μόνιμους και 700 εποχικούς εργαζόμενους στην Ελλάδα και 700 εργαζόμενους στο εξωτερικό.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο