Τα νέα των μελών μας

Goldair Handling: Η Goldair AAS Assistance κέρδισε τον διαγωνισμό στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης

undefined 

Η Goldair AAS Assistance κέρδισε τον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών σε επιβάτες με αναπηρία ή/και μειωμένη κινητικότητα (ΑμεΑ), στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

Η Goldair AAS Assistance, μια κοινοπραξία μεταξύ Goldair Handling και της ελβετικής Airline Assistance Switzerland, υπέγραψε στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 συμφωνία με το Αεροδρόμιο της Ζυρίχης, για την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών σε επιβάτες με αναπηρία ή/και μειωμένη κινητικότητα (ΑμεΑ).

Η πενταετούς διάρκειας αποκλειστική σύμβαση, ανατέθηκε στην Goldair AAS Assistance κατόπιν επιτυχημένης διαγωνιστικής διαδικασίας, ξεκινώντας από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Ο κ. Δημήτρης Παπαμιχαήλ, CEO της Goldair Handling δήλωσε: «Πιστοί στην προσπάθειά μας να επεκτείνουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας, κερδίσαμε, σε συνεργασία με τους συνεργάτες μας από την Ελβετία (Αirline Assistance Switzerland), τον διαγωνισμό για την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών σε επιβάτες με αναπηρία ή/και μειωμένη κινητικότητα (PRM) στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης, όπου μεταξύ άλλων, ενισχύει σημαντικά το προφίλ της εταιρείας μας στη διεθνή αγορά».

 undefined

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο