Τα νέα των μελών μας

Goldair Handling Α.Ε.: Προσφορά στήριξης και ενίσχυσης του τουρισμού

Αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο, και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι ( επιχειρήσεις, τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και κυβέρνηση) για ανάπτυξη του τουρισμού, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει η αύξηση των ήδη υπαρχόντων αεροπορικών συνδέσεων της Ελλάδας με το εξωτερικό και η έναρξη νέων.

Η εταιρεία μας επιθυμεί να συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή ακόμα πιο ενεργά και συντονισμένα στα 25 Ελληνικά αεροδρόμια που δραστηριοποιείται με την βεβαιότητα ότι η νέα μας προσπάθεια εντάσσεται στην πορεία για αναγέννηση του Ελληνικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα αποφάσισε να προσφέρει:

•    Εκπτώσεις στις τιμές handling:

 –  Έκπτωση 20% στη βασική τιμή εξυπηρέτησης (basic handling charge) που θα συμφωνηθεί με την εκάστοτε αεροπορική εταιρεία.

 –  Έκπτωση 25% στις τιμές “επιπλέον υπηρεσιών” (additional-extra services) τιμοκαταλόγου της Goldair Handling

Η προσφορά ισχύει:

– για αεροπορικές εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στους έν λόγω Αερολιμένες , και θα αυξήσουν τις πτήσεις κατά 25% τουλάχιστον, στη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους.
– για αεροπορικές εταιρείες που ήδη δραστηριοποιούνται στους έν λόγω Αερολιμένες,και θα επιχειρήσουν από νέο προορισμό (η προσφορά ισχύει για τις πτήσεις του νέου προορισμού).
– για αεροπορικές εταιρείες που θα επιχειρήσουν στον προορισμό για πρώτη φορά. Η ισχύς της έκπτωσης αυτής προϋποθέτει την διατήρηση των πτήσεων για τουλάχιστον 3 τουριστικές περιόδους.
– για αεροπορικές εταιρείες που θα επιχειρήσουν νέες πτήσεις εκτός τουριστικής περιόδου αιχμής ( Οκτώβριος – Μάιος)

•    Ειδικές υπηρεσίες προς τους επιβάτες:

προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση αναχώρησης, απο ξεχωριστό γκισέ εξυπηρέτησης (check-in counter), προτεραιότητα επιβίβασης και μεταφορά με ξεχωριστό λεωφορείο πίστας σε

– άτομα μεγάλης ηλικίας
– οικογένειες με παιδιά ( 2 παιδιά τουλάχιστον, ετών 4-10)
– άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ)

δωρεάν πρόσβαση στις αίθουσες διακεκριμένης θέσης (business class lounges) της Goldair Handling, σε οικογένειες με 2 τουλάχιστον παιδιά (προσωρινά διατίθενται στους Αερολιμένες Αθηνών και Ηρακλείου)

•    Ποικίλες μορφές υποδοχής των επιβατών κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές.

κατά την άφιξη που θα αναδεικνύουν την Ελληνική φιλοξενία, τα τοπικά προϊόντα και την στροφή του τουρισμού μας προς ποιοτικότερες εκδοχές.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο