Τα νέα των μελών μας

Goldair Handling A.E.: Εξελίξεις 2011

Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις για την Goldair Handling σε Ελλάδα και εξωτερικό την χρονιά που μας πέρασε.

Μέσα σε λιγότερους από 12 μήνες η Goldair Handling εγκαινίασε και έθεσε σε πλήρη λειτουργία 9 νέους σταθμούς στην Ελληνική επικράτεια. Πρόκειται για μία επένδυση ύψους 10εκ. ευρώ η οποία έρχεται να εδραιώσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην Ελληνική αγορά επίγειας εξυπηρέτησης αλλά και να τονώσει την τοπική οικονομία και αγορά εργασίας σε μία σειρά από τουριστικούς προορισμούς όπως Χίος, Σκιάθος, Καλαμάτα, Άκτιον/Πρέβεζα, Σάμος, Μυτιλήνη, Καβάλα, Άραξος, Κάρπαθος κλπ. Μαζί με αυτούς τους νέους σταθμούς η Goldair Handling είναι πλέον παρούσα σε 20 από τα 39 συνολικά εμπορικά αεροδρόμια της Ελλάδας.

Παράλληλα με το άνοιγμα των νέων σταθμών η εταιρεία αύξησε το μερίδιο αγοράς που κατέχει χάρις στην σύναψη συμβολαίων συνεργασίας με νέους σημαντικούς πελάτες, μεταξύ των οποίων και η Aegean Airlines, με την οποία η συνεργασία επεκτείνεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Με την σημερινή δομή του δικτύου και πελατολογίου, η εταιρεία απασχολεί στην Ελλάδα 1.200 άτομα, ενώ εξυπηρετεί 36.000 πτήσεις και 6 εκατομμύρια επιβάτες και 36.000 τόνους φορτίου.

Η εταιρία συνεχίζει παράλληλα την ανάπτυξη της και στο εξωτερικό.

Στην Κύπρο, σε συνεργασία με το Louis Group, στα αεροδρόμια της Λάρνακα και Πάφου.

Στην Βουλγαρία μετά τον 1ο χρόνο λειτουργίας της, πήρε άδεια και στο αεροδρόμιο Μπουργκάς, που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς στην Μαύρη Θάλασσα.

Οι συνολικές επενδύσεις μέχρι σήμερα της Goldair Handling ξεπερνούν τα 80εκ. Ευρώ, ενώ οι θυγατρικές και συνδεδεμένες επιχειρήσεις της, απασχολούν σήμερα περισσότερους από 1.700 υπαλλήλους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο