Τα νέα των μελών μας

Goldair: H Goldair γενικός αντιπρόσωπος της Air Astana για την Ελλάδα

Η Air Astana είναι η κύρια αεροπορική εταιρεία και ο εθνικός αερομεταφορέας της Δημοκρατίας του Καζακστάν, με βάση το αεροδρόμιο Αλμάτι. Το δίκτυο της εταιρείας καλύπτει περισσότερους από 60 εγχώριους και διεθνείς προορισμούς  από τα διεθνή αεροδρόμια Almaty, Astana και Atyra. Η Air Astana ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2001 και ξεκίνησε τις εμπορικές πτήσεις στις 15 Μαΐου 2002.

Το 2013 βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Κεντρική Ασία και Ινδία στα World Airline Awards που πραγματοποιήθηκαν στο 50ο Paris Air Show. Την ίδια χρονιά, η Air Astana έλαβε επίσης το βραβείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση προσωπικού στην Κεντρική Ασία και στην Ινδία, ενώ από το 2012 η Air Astana είναι η μόνη εταιρεία στην Ανατολική Ευρώπη και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών που έχει κερδίσει και διατηρεί την διάκριση ως αεροπορική εταιρεία 4αστέρων από την Skytrax. Ο στόλος της Air Astana αποτελείται από 30 B787, B767, A320 και Embraer 190 με 5ετή μέσο όρο ηλικίας ενώ προβλέπεται να επεκτείνει το στόλο της σε 36 αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2017, και σε 43 αεροσκάφη μέχρι το 2020.

           

    

Εγχώριοι προορισμοί: Almaty, Astana, Atyrau, Aktau, Aktobe, Zhezkazgan, Kostanay, Kyzylorda, Pavlodar, Oskemen, Shymkent, Karaganda.

Διεθνείς προορισμοί : London, Moscow, Novosibirsk, Baku, Amsterdam, Frankfurt, Istanbul, Antalya, Abu Dhabi, Beijing, Urumqi, Bangkok, Ho Chi Minh, Hong Kong , Seoul, Delhi, Kuala Lumpur, St. Petersburg, Dushanbe, Tbilisi, Samara, Yekaterinburg, Kazan, Omsk, Tashkent, Bishkek

Η Goldair για περισσότερα από 55 χρόνια ασχολείται με την αντιπροσώπευση, τη λειτουργία και την προώθηση ξένων αεροπορικών εταιρειών στην ελληνική αγορά. Σήμερα αντιπροσωπεύει περισσότερο από 25 αεροπορικές εταιρείες στο τμήμα επιβατών και εμπορευμάτων διασφαλίζοντας πάντα υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών καθώς και τη διαφύλαξη της ταυτότητας και της αξιοπιστίας όλων των αεροπορικών εταιρειών που εκπροσωπούνται.

 

AirAstanaστοιχεία επικοινωνίας:

Τ:  (+30) 210 3274 985, (+30) 210 3274 986        F: (+30) 210 3235 300         E:  airastana@goldair.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο