Τα νέα των μελών μας

Goldair Gandling S.A: Νέο πτητικό πρόγραμμα για τη Vueling

Το νέο πτητικό πρόγραμμα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου η αεροπορική εταιρεία Vueling. Πρόκειται για ένα δυναμικό ξεκίνημα μεταξύ άλλων για τους ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε έναρξη απευθείας πτήσεων από τον Ιούνιο του 2014 με 2 πτήσεις ημερησίως από Ρώμη προς Αθήνα, 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από Ρώμη προς Ρόδο & Κέρκυρα,  3 πτήσεις εβδομαδιαίως από Ρώμη προς Σαντορίνη & Μύκονο και 2 πτήσεις εβδομαδιαίως από Φλωρεντία προς Μύκονο & Σαντορίνη. Τα δρομολόγια προς τα περιφερειακά αεροδρόμια είναι προγραμματισμένα να ξεκινούν Ιούνιο και να ολοκληρωθούν Σεπτέμβριο.

Η επιτυχία του εγχειρήματος είναι καθοριστική όχι μόνο για την αύξηση της ιταλικής αγοράς, αλλά και για τη μελλοντική προσέλκυση άλλων αεροπορικών εταιρειών. Η Vueling Airlines είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και η δεύτερη σε μέγεθος μετά την Iberia. Ιδρύθηκε το 2004 και τo 2009 μετά από έρευνα της Skytrax Research χαρακτηρίστηκε ως η τρίτη εταιρία χαμηλού κόστους στη δυτική Ευρώπη.

Η συμφωνία που έχει η Goldair Handling με την Vueling από τον Ιούνιο του 2007 επεκτάθηκε για να καλύψει τις ανάγκες εξυπηρέτησης των νέων πτήσεων.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Καλλίνικος Καλλίνικος δήλωσε: “ Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο να βλέπουμε την υλοποίηση μακρόχρονων προσπαθειών του Ομίλου μας για απευθείας αεροπορικές συνδέσεις από το εξωτερικό προς την Ελληνική Περιφέρεια“. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο