Τα νέα των μελών μας

Goldair Cargo: Βράβευση της Goldair Cargo από το ΕΒΕΑ ως Αναπτυσσόμενης ΜμΕ Επιχείρησης

cargo

Το βραβείο Αναπτυσσόμενης ΜμΕ απονεμήθηκε φέτος στην Goldair Cargo από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο των καθιερωμένων βραβείων επιχειρηματικότητας που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Το βραβείο απονεμήθηκε στον Αντιπρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Goldair Cargo &  Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του ομίλου Goldair, κο Καλλίνικο Καλλίνικο, από τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

O κ. Καλλίνικος Καλλίνικος ευχαριστώντας όλους όσους συμβάλουν στην ανάπτυξη της Goldair Cargo, δήλωσε: «Η σημαντική αυτή διάκριση από το ΕΒΕΑ αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων της εταιρείας μας στον επιχειρηματικό στίβο, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι με συνετή και υγιή ανάπτυξη μπορείς να επιβιώσεις ακόμα και σε συνθήκες ιδιαίτερων δυσκολιών, όπως αυτές που περνάει η οικονομία της χώρας μας. Πρόκειται για μια διάκριση ξεχωριστής σημασίας για εμάς και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται στην εταιρεία και υλοποιεί το έργο της ποιοτικότερης και ανταγωνιστικότερης προσφοράς προς την οικονομία» .

Η Goldair Cargo, μέλος του ομίλου Goldair, ιδρύθηκε το 1987, πρωτοπορώντας για την εποχή της σε καινοτόμες λύσεις, καταφέρνοντας με σταθερά και μελετημένα βήματα να αποτελεί ένα ισχυρό όμιλο ταυτισμένο με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στον τομέα των διεθνών μεταφορών και  logistics. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει 75.000 τ.μ. ιδιόκτητων αποθηκευτικών χώρων, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics. Διαχειρίζεται  35.000.000 τεμάχια ετησίως, διανέμοντάς τα σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε γειτονικές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Η Goldair Cargo, πρωτοπόρα στον τομέα των διεθνών μεταφορών, διαθέτει πανευρωπαϊκό δίκτυο διανομής φορτίων για 48 πόλεις ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει αποκλειστικές συνεργασίες με εταιρείες που διαθέτουν παγκόσμιο δίκτυο μεταφορών, καλύπτοντας  μέσω των αεροπορικών και ναυτιλιακών γραμμών, συνδυασμένες μεταφορές container, διακίνηση ομαδοποιημένων αεροπορικών φορτίων άλλα και κάθε μεταφορική ανάγκη, από και προς όλες τις χώρες του κόσμου με έμφαση στις χώρες της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Η Goldair Cargo βασίζει την δυναμική της ανάπτυξη  στο έμπειρο προσωπικό 260 ατόμων καταφέρνοντας να έχει συνεχή και υγιή ανάπτυξη. Την τελευταία δεκαετία η εταιρεία έχει αυξήσει τον κύκλο εργασιών της κατά 500%, φτάνοντας το 2012 στα 48.000.000 € διατηρώντας σταθερή κερδοφορία ενώ το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων αυξήθηκε κατά 780%.

Η διάκριση της Goldair Cargo επιβεβαιώνει το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας στο πλαίσιο του οποίου οι μέτοχοι της, επανεπενδύουν κάθε χρόνο το 50% των κερδών στην εταιρεία. 

 

cargo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο