Τα νέα των μελών μας

Gnomon Performance SA: Πρώτη παρουσίαση της Swissotel στην Ελλάδα

Η πασίγνωστη ξενοδοχειακή αλυσίδα Swissotel, ανέθεσε στη Gnomon Performance, την διοργάνωση της πρώτης επίσημης παρουσίασης των ξενοδοχείων της στην Αθήνα.

Στις 25-10-2009, στο Grand Balcon του Saint Georges Lycabettus, έλαβε χώρα η παρουσίαση στην οποία παρευρέθηκε πληθώρα προσωπικοτήτων απο τον επιχειρηματικό και τον κοινωνικό χώρο.

Ο κος Gerhard Struger, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Ανατολικής Ευρώπης και Γενικός Δ/ντής του Swissotel Bosphorus της Τουρκίας, καλωσόρισε τους 250 προσκεκλημμένους και μίλησε για τα πλεονεκτήματα και τιςν εμπειρίες που προσφέρει ο όμιλος της Swissotel. Με 24 πολυτελέστατα ξενοδοχεία στον κόσμο, ο επισκέπτης θα συναντήσει πρωτόγνωρη φιλοξενεία και μοναδικές ανέσεις σε ιδιαιτέρως μοντέρνες αρχιτεκτονικές γραμμές και σχήματα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.swissotel.com ή www.gnomon.eu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο