Τα νέα των μελών μας

Gnomon Performance S.A: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4TH CLASSIC AUTO SHOW στο κτήμα Νάσιουτζικ

Το Σάββατο, 30 Απριλίου και την Κυριακή, 1 Μαΐου 2011 και επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του νέου επιβλητικού χώρου Μεσογαία του Μουσείου Νάσιουτζικ, με τη συνεργασία της ΕΛΠΑ, διοργανώθηκε η έκθεση «4th Classic Auto Show» κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν μερικές από τις σημαντικότερες sport αντίκες επωνύμων Ελλήνων συλλεκτών, ενδεικτικά των κ.κ. Μάριου Σταφυλοπάτη, Θεόδωρου Βουκίδη, Νίκου Παπαλιού, Νίκου Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρου Εδιππίδη, Αλέξανδρου Βαζαίου, Ντέπυ Χανδρή κ.ά.
 
Πλήθος κόσμου από το κοινωνικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι έδωσε το παρών στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση.
Στους καταπράσινους κήπους της Μεσογαίας, οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λάμψη παρελθόντος από 50 sport αστραφτερές αντίκες ανεκτίμητης αξίας, όπως οι Ferrari, Porsche, Lamborghini, Maserati, Jaguar, Mercedes-Benz, Lancia, Rolls-Royce, Morgan, κ.ά.

Στη Μεσογαία του Μουσείου Νάσιουτζικ, το περασμένο Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ., οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα, εκτός από την ιστορία της sport αυτοκίνησης, να γευθούν τις δημιουργίες των Chef του Μουσείου και να δοκιμάσουν τη νέα μπύρα FΙΧ και τα καφέ της Nespresso.

Στον ίδιο χώρο, το Σάββατο στις 12:00 π.μ., έλαβε χώρα η συνέντευξη Τύπου για το 10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο  ξεκίνησε την Πέμπτη, 5 Μαΐου.
 
Οι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: ΜΟΥΣΕΙΟ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, McArthurGlen Designer Outlet Athens. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν η GNOMON EVENT COMMUNICATION. Οι χορηγοί του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις Mercedes Benz είναι οι: ΕΛΠΑ, MERCEDES-BENZ Ελλάς (Μέγας Χορηγός), COSMOTE (Χρυσός Χορηγός), τα ελαστικά Continental και τα Superfast Ferries. Οι Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν οι: Ελληνική Τηλεόραση, ΝΕΤ.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο