Τα νέα των μελών μας

Gnomon Performance SA: Η Gnonom Events “ένα βήμα μπροστά” στο εταιρικό event της Τράπεζας Αττικής

H Τράπεζα Αττικής ανέθεσε στη Gnomon Performance Sa, το σχεδιασμό και τη διοργάνωση για το Προσωπικό – τους Μετόχους και τους μεγάλους Πελάτες, του Πρωτοχρονιάτικου εορταστικού της event, επ΄ευκαιρίας της νέας χρονιάς και της κοπής της εταιρικής πίτας 2010.

Οι προετοιμασίες που διήρκησαν 2 ημέρες, περιελάμβαναν σκηνικές κατασκευές 80τμ, staging 80τμ, lounging, εκτεταμένη χρήση ηχητικών – προβολικών και φωτιστικών σωμάτων, υποδοχή και γραμματεία, ενώ το προσωπικό υποστήριξης έφθασε τα 110 άτομα.

Οι 700 συμμετέχοντες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Jockeys Club, απόλαυσαν μία εξαιρετικής αισθητικής βραδιά, γεμάτη από παρουσιάσεις – κληρώσεις – πλούσια εδέσματα, ζωντανή μουσική και διασκέδαση.

Από την Τράπεζα Αττικής τo event αξιολογήθηκε με 4,8 / 5, βάσει του κατά ISO9001 συστήματος διασφάλισης ποιότητας που τηρεί η Gnomon Sa.

Για 7 συνεχή χρονιά, η Gnomon Performance Sa παραμένει από τις κορυφαίες εταιρείες διοργάνωσης εταιρικών events, εισάγοντας και εφαρμόζοντας πρωτοποριακές και αξιόπιστες προτάσεις στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της διαχείρισης γεγονότων κλίμακας

Σχετική Σύνδεση: http://www.gnomon.eu/index.php?cat=2&place=33&row_id=261

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο