Τα νέα των μελών μας

Gnomon Performance S.A: G-LIVE απο τη Gnomon Performance S.A.

To ”G-Live came live” είναι το σύνθημα της Gnomon Performance, αποφασίζοντας με τον τρόπο αυτό να ενδυναμώσει περαιτέρω τις δραστηριότητες της στο conceptual event entertainment, το οποίο μέχρι πρότινος αποτελούσε μέρος των events της Gnomon.

Το G-Live Productions αποτελεί αυτόνομη επιχειρησιακή μονάδα της Gnomon Performance και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών του event entertainment, στους τομείς του σχεδιασμού, της παραγωγής, της υλοποίησης αλλά και της τεχνικής υποστήριξης που απαιτείται στις διοργανώσεις θεματικών εκδηλώσεων.

Απευθύνεται σε εταιρείες, οργανισμούς, διοργανωτές, ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιδιώτες, οι οποίοι στο πλαίσιο των αναγκών τους, μπορούν μέσω του G-Live να έχουν στη διάθεση τους τη καλλιτεχνική, μουσική και τεχνική υποστήριξη από επαγγελματίες του είδους, τόσο από την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο