Τα νέα των μελών μας

Globe One Digital: Τριπλή βράβευση για την Globe One Digital στα Tourism awards 2015

 

 

Η φετινή τελετή απονομής των Tourism Awards 2015 επισφράγισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τη φήμη της Globe One Digital, ως εξειδικευμένο marketing performance agency στον τομέα του Travel.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία σχεδόν εξακοσίων προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού. Στην κατηγορία «Αξιοποίηση μηχανών και τεχνικών αναζήτησης», η Globe One Digital απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για το διεθνές online travel agency Airfast tickets & το Ασημένιο Βραβείο για τη Grecotel, τη μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων πολυτελείας στην Ελλάδα. Επιπλέον, ένα Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Ηλεκτρονική παρουσία και επικοινωνία» απονεμήθηκε στην Globe One Digital, για το ανερχόμενο, διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο πολυτελών διακοπών, Τravelive.

Η Marketing Manager της Grecotel Hotels & Resorts, κα. Πένυ Ξυπολιά, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που συνεργαζόμαστε με την Globe One Digital και έχουμε δει αξιοσημείωτη αύξηση στις online κρατήσεις των ξενοδοχείων μας».

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από πανεπιστημιακούς, tourism experts και σημαντικές προσωπικότητες στον τομέα της φιλοξενίας όπως ο πρώην υπουργός Τουρισμού Νίκος Σκουλάς, ο δήμαρχος Θεσσ/νίκης Γιάννης Μπουτάρης, & ο διάσημος brand strategist Peter Economides, επιβράβευσαν την Globe One Digital, ανάμεσα σε πλήθος υποψηφιοτήτων από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες του Travel, Hospitality & Leisure.

undefined

Η διοργάνωση των βραβείων, έγινε από την BoussiasCommunications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Το 2014, η Globe One Digital είχε βραβευθεί ξανά με Χρυσό & Aσημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Best Use of Search Marketing Strategy” για την Airfast tickets & την Grecotel αντίστοιχα, για αυτό και οι φετινές διακρίσεις σηματοδοτούν ξεκάθαρα τη θέση της εταιρείας στην αγορά, ως leading marketing performance agency.

Η Globe One Digital που ήταν και ο Χρυσός Χορηγός των Tourism Awards 2015, σκοπεύει να εξακολουθήσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον Ελληνικό Τουρισμό και επιβραβεύουν καινοτόμα travel projects.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο