Τα νέα των μελών μας

GlobalMedia: Αφιέρωμα του CNN.COM για τις 9 καλύτερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο

undefined

 

 

Θέλετε να ταξιδέψετε στα απέραντα γαλάζια νερά της Μεσογείου αλλά θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη? Το ccn.com έχει την απάντηση.

Μια κρουαζιέρα με μια μικρή ομάδα φίλων με ένα ιδιωτικό σκάφος, που είναι αρκετά μεγάλο για να φέρει ουσιαστική πολυτέλεια, αλλά αρκετά μικρό για να κινείται από προορισμό σε προορισμό.

Το cnn.com δημοσίευσε ένα άρθρο/αφιέρωμα με μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς στη Μεσόγειο για τους ταξιδιώτες που αγαπούν την κρουαζιέρα μακριά από τα πλήθη. Ανάμεσά τους και η Ελλάδα!

Ταξιδέψτε στο αρχιπέλαγος των Σποράδων και στα μαγευτικά νερά των Βόρειων Δωδεκανήσων.

Το άρθρο δίνει έμφαση στη χαλάρωση του ταξιδιώτη, τα νησιά και παραλίες που μπορεί να επισκεφτεί, τις δραστηριότητες που προσφέρονται σε κάθε νησί, την τοπική κουζίνα καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια και τις παροχές της κρουαζιέρας.

undefined

Για να διαβάσετε το άρθρο ακολουθείστε το link:

http://edition.cnn.com/2015/01/16/travel/exclusive-mediterranean-cruises/index.html

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο