Τα νέα των μελών μας

Global Media: Wall Street Journal Αφιέρωμα στην Ελλάδα

 

Η Wall Street Journal Europe σε συνεργασία με την Global Media A.E. και με τη στήριξη της Εθνικής Τράπεζας και της ALPHA Bank πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα 4 σελίδων στην Ελλάδα στο φύλλο της 10ης Οκτωβρίου 2014.

Με τίτλο: Crossing a new economy threshold, “Διασχίζοντας ένα νέο όριο της οικονομίας” , η διεθνής έγκυρη εφημερίδα δίνει το στίγμα για τη νέα εποχή που ανατέλλει στην ελληνική οικονομία με τη λήξη της παρουσίας της τρόικας στην Ελλάδα.

Η Global Media συνεργάτης της Wall Street Journal Europe για την ελληνική αγορά προγραμμάτισε  το ειδικό αφιέρωμα με αφορμή τη θετική συγκυρία για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας μετά την εξαετή ύφεση.

Η Wall Street Journal Europe αποτέλεσε το εγκυρότερο διεθνές εργαλείο για την προβολή των αποτελεσμάτων της ελληνικής οικονομίας στα διεθνή οικονομικά και πολιτικά κέντρα αλλά κυρίως στον ευρωπαϊκά όργανα. 

Η κίνηση αυτή της Global Media είναι ένα βήμα στην προσπάθεια που γίνεται για την  αλλαγής της εικόνας της ελληνικής οικονομίας στο εξωτερικό, που όλα αυτά τα χρόνια της επιτήρησης της τρόικας έχει υποστεί βαρύ πλήγμα. Στο πνεύμα αυτό κινήθηκε και η συνδρομή των δύο αξιόπιστων ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων που συνέλαβαν στον να πραγματοποιηθεί η ειδική έκδοση.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο