Τα νέα των μελών μας

Global Media: Swiss

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία επανέφερε και πάλι τη δεύτερη καθημερινή πτήση από Αθήνα, προς/από Γενεύη. Οι δύο καθημερινές πτήσεις θα ενισχύσουν σημαντικά τις επιλογές μετακίνησης ανάμεσα στις δύο πόλεις τόσο για επαγγελματικά όσο και για ταξίδια αναψυχής.

Η συγκεκριμένη εταιρεία μέσω του in-flight περιοδικού της, το οποίο εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την Impact Media LTD – μέλος του Ομίλου Global Network, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για διαφήμιση των Ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων προς όλη την Ευρώπη.

Με αναγνωσιμότητες που υπερβαίνουν τους 1.250.000 αναγνώστες μηνιαίως, το in-flight περιοδικό της Swiss αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια επιτυχημένη διαφήμιση.   

Ο Όμιλος των Εταιρειών Global Network , o μεγαλύτερος ανεξάρτητος Όμιλος παροχής υπηρεσιών διαφήμισης σε διεθνή μέσα επικοινωνίας στην Ελλάδα, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας του Ελληνικού Τουρισμού στην ανάπτυξη της χώρας, δίνει μια οικονομική αλλά ταυτόχρονα πολύ αποτελεσματική ευκαιρία στους επαγγελματίες του τουρισμού να προβάλλουν το προϊόν τους σ’ ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από τις σημαντικότερες αγορές της Ευρώπης.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο