Τα νέα των μελών μας

Global Media: Σε Ποιο Ελληνικό Νησί να Πάω Διακοπές

 

Σε Ποιο Ελληνικό Νησί να Πάω Διακοπές;

Με αυτό το ερώτημα ξεκινά το ειδικό αφιέρωμα που δημοσίευσε το CNN Travel, με στόχο την προώθηση του Ελληνικού τουρισμού στους αναγνώστες του.

Το δημοσίευμα ξεκινά χαρακτηρίζοντας τα 1.400 ελληνικά νησιά σαν πολύτιμους θησαυρούς της Μεσογείου ενώ ξεχωρίζει δε 9 από αυτά, στα οποία ο αρθρογράφος προσδίδει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα και παρουσιάζει για το κάθε ένα, εκτενείς πληροφορίες με φωτογραφίες, ξενοδοχεία και δρομολόγια, παροτρύνοντας τους αναγνώστες να τα επισκεφτούν:

Ομορφότερα τοπία: Σαντορίνη

Καλύτερη νυχτερινή ζωή: Μύκονος

Καλύτερο φαγητό: Κρήτη

Καλύτερη ζωή σε χωριό – Πιο παραδοσιακός προορισμός: Νάξος

Καλύτερο νησί για θαλάσσια σπορ: Πάρος

Καλύτερες παραλίες: Μήλος

Ιδανικός προορισμός για φυσιολάτρες: Ικαρία

Καλύτερος προορισμός για ζευγάρια: Φολέγανδρος

Η δημοτικότητα που απέκτησε το αφιέρωμα, όπως αναμενόταν, ήταν πολύ υψηλή προκάνοντας εκατοντάδες σχόλια από αναγνώστες του CNN, περισσότερες από 7.500 αναδημοσιεύσεις σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αμέτρητες αναδημοσιεύσεις από ενημερωτικά ιστολογία στην Ελλάδα και όχι μόνο.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο