Τα νέα των μελών μας

Global Media S.A: The Wall Street Journal-Focus on Greece

                                              

                        

                                    

Το ειδικό αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2011 από την Wall Street Journal Europe, με θέμα «Investment Opportunities Abound as Country Revives» είχε ως στόχο να επαναπροσδιορίσει τη βαρύτητα της Ελληνικής Οικονομίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι μόνο, ν’ αναδείξει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τη βελτίωσή της, μεσούσης της οικονομικής κρίσης καθώς επίσης να προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την Ελλάδα σε τομείς που έχουν τη δυναμική να οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.

Η Εθνική Τράπεζα υπήρξε αρωγός του αφιερώματος αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές εταιρείες στηρίζουν τις προοπτικές της χώρας.

Η Wall Street Journal η οποία εκπροσωπείται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Global Media μέλος του Ομίλου Global Network.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Παρακαλώ περιμένετε…

Εγγραφή στο newsletter

Σε συμμόρφωση με τις προβλέψεις του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ΕΕ 679/2016 (GDPR), ο ΣΕΤΕ χρειάζεται τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνεί μαζί σας, προκειμένου να λαμβάνετε τα newsletters του. Οι επικοινωνίες αυτές πραγματοποιούνται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να δείτε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα του ΣΕΤΕ, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο